Lifestyle

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: έτσι ξεκίνησε ο μεγάλος έρωτάς τους

Ακούστε το άρθρο

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον συνθέτη και τραγυδιστή, κριτή του The Voice Κωστή Μαραβέγια και σκιαγράφησε την προσωπικότητά του ως συντρόφου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραδέχθηκε πως είναι «πολύ καλά» στη ζωή της και τόνισε για τον σύντροφό της: «Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο είναι ότι την περίοδο που αυτός δουλεύει εγώ δεν δουλεύω τόσο και την περίοδο που εγώ δουλεύω αυτός κάνει το off του. Έχουμε ήδη κάνει πολλά ταξίδια μαζί και θα συνεχίσουμε. Εγώ για την επόμενη χρονιά, εκτός από τα επαγγελματικά μου σχέδια που εύχομαι να πάνε καλά, αυτό που εύχομαι κυρίως είναι όσοι αγαπώ να έχουν υγεία. Το λέω ειλικρινά γιατί η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και σε προσωπικό επίπεδο με θέμα υγείας, αλλά και γενικότερα φέτος».

Η ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας: «Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται, ένας πραγματικά θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε φίλος είτε σύντροφος είτε ο μπαμπάς του και η μαμά του. Είναι ένα φανταστικό πλάσμα, είναι σπάνιος. Δεν το λέω επειδή είναι σύντροφός μου, είναι αλήθεια. Είναι μόνο χαρά και πιστεύει πως όλα θα τα αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ αισιόδοξος και ένα σπουδαίο ταλέντο».

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, αν από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι θα γίνουν ζευγάρι, η Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογήθηκε: «Όταν τον πρωτοείδα όχι, αλλά στην πορεία όταν πρωτοβγήκαμε οι δυο μας σε φιλικό επίπεδο κάτι άλλαξε».

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα