Lifestyle

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: Στιλιστική μάχη με δυο νικήτριες και το κοινό σημείο

Ακούστε το άρθρο

Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τους ηγέτες – μέλη του ΝΑΤΟ και δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ανάμεσα τους ήταν η Μελάνια Τραμπ αλλά και η Μαρέβα Μητσοτάκη που επέλεξαν δυο διαφορετικά στυλ αλλά κατάφεραν να λάμψουν με τις εμφανίσεις τους.

Ας δούμε λοιπόν τι φόρεσαν οι δυο Πρώτες Κυρίες. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα παλτό σε στυλ κάπας σε έντονο κίτρινο. Το φόρεμα άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της που αποκάλυπτα το φούξια – μοβ σύνολο της, το οποίο συνδύασε με ίδιου χρώματος ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.

Η κάπα της Μελάνια Τραμπ αποτελεί δημιουργία του Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino για τη συλλογή AW19. Πρόκειται για παλτό από μαλακό μαλλί αναμεμειγμένο με κασμίρ, με ψηλό λαιμό και ένα περίεργο κόψιμο στο μπροστινό μέρος. Το πανωφόρι της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κοστίζει 4.980 ευρώ.

Από την άλλη, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα ασύμμετρο κυπαρισσί φόρεμα που θύμιζε αρχαιοελληνικό και είχε ένα παρόμοιο κόψιμο στο μπροστινό της μέρος σαν και αυτό του παλτό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας επέλεξε να φορέσει το Ariana dress της Zeus+Dione με τονισμένη μέση, cut-out λεπτομέρειες και βαριές πιέτες που κατέληγαν σε έναν ασύμμετρο ποδόγυρο.

Για να ολοκληρώσει το σύνολο της η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ένα μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι λαμπερά, χρυσά σκουλαρίκια πραγματοποιώντας μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της.

via

Όλη η επικαιρότητα