Ψυχαγωγία

Μαρία Μπακοδήμου: Ποιό θα είναι το επόμενο βήμα της στο ΣΚΑΙ;

Ακούστε το άρθρο

Πολλά λέγονται κι ακόμα περισσότερα γράφονται για την Μαρία Μπακοδήμου και για την επόμενη μέρα που ξημερώνει για ΄κείνη στον ΣΚΑΙ.

Μετά το τέλος του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπως ήταν φυσικό άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλά σενάρια που αφορούσαν στην αγαπημένη παρουσιάστρια και στο πως ακριβώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου.

Αρχικά τα δημοσιεύματα ήθελαν την Μαρία να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα», τώρα; Τώρα την θέλουν να παρουσιάζει ένα από τα fresh πρότζεκτ του καναλιού, το «My Man Can».

Είναι αλήθεια; «Κλείδωσε» το επόμενο βήμα της Μαρίας στον ΣΚΑΙ και αυτό θα γίνει με το «My Man Can»;

Ιδού τι αποκάλυψε η ίδια, με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Άλλωστε, η ειλικρίνεια ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Μαρίας και το ξέρουμε όλοι όσοι την γνωρίζουμε χρόνια και έχουμε παρακολουθήσει βήμα-βήμα την τηλεοπτική της πορεία.

Τι ακριβώς ,λοιπόν, είπε;

«Η αλήθεια είναι πως όντως συζητάω κάποια πράγματα με τον ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι πως γίνονται διαρκώς κουβέντες κι ανάμεσα σε αυτές για παράδειγμα, ήταν κάποια στιγμή και η κουβέντα για το «Survivor Πανόραμα».

Όμως, τίποτα συγκεκριμένο δεν υπάρχει για το οποίο αυτή τη στιγμή να μπορώ να σου μιλήσω. Και αυτό γιατί; Γιατί δεν έχουμε καταλήξει πουθενά, ούτε υπάρχει συγκεκριμένη συνεργασία που να έχει «κλειδώσει». ‘Αλλωστε, ακόμα καλά-καλά οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ δεν έχουν αποφασίσει τι θα βγάλουν στο β΄μισό της σεζόν και τι όχι.

Αν εξαιρέσεις το «Survivor», θαρρώ πως τώρα ουσιαστικά στήνεται όλο το πρόγραμμα. Οπότε, ίδωμεν…»

Όπως και να ΄χει, ένα είναι σίγουρο. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία τηλεοπτική περσόνα που επιβάλλεται να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες. Η Μαρία είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι είναι μία διαχρονική τηλεοπτική αξία κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα κι από το γεγονός ότι όσο έλειψε από τους δέκτες μας, πραγματικά μας έλειψε!

Είναι μία παρουσιάστρια κλάσης και ο έντονος τηλεοπτικός της χαρακτήρας, το ταμπεραμέντο της, το επικοινωνιακό της χάρισμα, η καλλιέργειά της, το υπέροχο χιούμορ της, αναμφισβήτητα λείπουν από την φτωχή απο ταλέντα τηλεορασίτσα μας!

Υπομονή ,λοιπόν, και σύντομα θα μάθουμε τι θα κάνει η Μαρία στον ΣΚΑΙ…

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα