Μία από τις πιο παγωμένες ημέρες της χρονιάς, σε μία τελετή έκπληξη η Maria παντρεύτηκε τον επί 20 ολόκληρα χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro.

Η τελετή είχε έντονα στοιχεία… Hollywood ενώ οι όρκοι αιώνιας αγάπης, έκαναν πολλούς από τους παρευρισκομένους να δακρύσουν! Ο Keven είπε στη Maria «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ» ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν οι γονείς της νύφης Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος ενώ η ευτυχισμένη Maria, ανακοίνωσε το γάμο της λίγο πριν την τέλεσή του μέσω Instagram λέγοντας πως «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» ενώ πρόσθεσε «Έμαθα πολλά αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν εύκολο αλλά υπάρχουν τόσα πολλά δώρα στην πορεία» αναφερόμενη στην δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω του όγκου στον εγκέφαλο και της δύσκολης επέμβασής του.

Mετά τον γάμο μαζί με τον  κωμικό και οικοδεσπότη του πρωτοχρονιάτικου σόου, Στιβ Χάρβεϊ, καλωσόρισαν το 2018!

Πηγή: jenny.gr