Lifestyle Ψυχαγωγία

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Θα συνεργαστούν ξανά στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια

Ακούστε το άρθρο

Ανατροπές, νέοι έρωτες, συγκίνηση αλλά και πολλές αποκαλύψεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών, Μαρία Γεωργιάδου, πλέκει με μαεστρία τις εξελίξεις επιθυμώντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με το ρεποράζ της Μάρας Σαρή στο MYtv, η εξέλιξη των επεισοδίων να είναι συναρπαστική, ενώ παράλληλα στο καστ θα γίνουν προσθήκες από νέους ήρωες, που θα εμπλακούν άμεσα με τους πρωταγωνιστές, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους.

Μετά, λοιπόν, τη Δανάη Σκιάδη (Ιωάννα), τέσσερις νέοι ρόλοι θα ενταχθούν στην ιστορία και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη κλείσει. Ο πρώτος που συμφώνησε είναι ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο οποίος, σύμφωνα με το σενάριο, θα έχει άμεση σχέση με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαριάννα Τουμασάτου, που υποδύεται την Κάτια. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου έχουν να δουλέψουν μαζί στην τηλεόραση από το 2007, που συμπρωταγωνίστησαν για πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί».

Ακόμα, όμως, ένας άντρας είπε το μεγάλο «ναι». Πρόκειται για τον ηθοποιό Κώστα Φαλελάκη. Παράλληλα, αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται συζητή­σεις με ηθοποιούς, καθώς αναζητείται ένας ακόμα άντρας ηθοποιός, ο οποίος, σύμφωνα με την πλοκή, θα εμπλακεί με την Ντόρα Μακρυγιάννη (Μαρίνα), αλλά και μία ηθοποιός που θα έχει άμεση σχέση με τον ήρωα που υποδύεται ο Πά­νος Νάτσης (Κωστής).

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο των επεισοδίων θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

via

Όλη η επικαιρότητα