Lifestyle

Μαριάννα Τουμασάτου: Η συνεργασία με τον σύζυγό της και η μοναδική τηλεοπτική πρόταση που θα απέρριπτε

Ακούστε το άρθρο

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιά της. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι μετρά δεκάδες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, όμως συνεχίζει να επιμένει και να δουλεύει σκληρά, όπως τον πρώτο καιρό.

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Έθνος«, μιλώντας για την καθημερινή σειρά που συμμετέχει, την κόρη της, τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου αλλά και την τηλεόραση. Είσαι άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες; την ρωτά η δημοσιογράφος με την Μαριάννα να απαντά: «Ναι, δίνω δεύτερες ευκαιρίες, Σπανίως δεν θα το κάνω. Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών. Μπορώ όπως σου είπα να γίνω σκληρή, δεν είμαι σκληρή.

Η συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Σταύρου στην σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί» ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Η δημοσιογράφος την ρωτά αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον σύζυγό της αλλά και το αν έχουν δεχτεί πρόταση για κάτι τέτοιο: «Πάντα θέλω να συνεργαστώ με τον Αλέξανδρο. Όμως τα πάντα έρχονται από μόνα τους. Πολλές φορές αποφασίζει η ζωή. Υπήρξε κάτι, αλλά δεν συντονίστηκε. Δεν ήταν ακριβώς πρόταση αλλά επιθυμία. Δεν συντονίστηκαν οι χρόνοι.»

Η 7χρονη κόρη της Χρυσηίδα είναι η μεγάλη της αδυναμία και ότι πιο πολύτιμο έχει. Συνεπώς και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε εκείνη και στο τι θα ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει: «Στην Χρυσηίδα αρέσει η μουσική, ο χορός, η γλυπτική. Είναι και των εικαστικών και του θεατρικού. Δεν θεωρώ καλό ο γονιός να συμβουλεύει το παιδί. Θα της έλεγα την γνώμη μου για το επάγγελμα ανεξάρτητα από τις δικές της επιλογές. Η πείρα δεν δανείζεται ούτε στο παιδί σου.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι είναι οι ηθοποιοί που γίνονται παρουσιαστές και τα καταφέρνουν μια χαρά. Εσύ θα δοκιμαζόσουν σε κάποια εκπομπή; «Το κάνουν εξαιρετικά εκείνοι. Εγώ δεν μπορώ.»

Όλη η επικαιρότητα