Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία: «Γυναικεία Υπόθεση» στην Αρχαία Ολυμπία – Κερδίστε προσκλήσεις

Τρείς ‘μεγάλες κύριες’ του Ελληνικού τραγουδιού, τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Το Patrisnews σας προσφέρει 10 μονές προσκλήσεις για να απολαύσετε τη συναυλία εντελώς δωρεάν.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε εγγραφή στο newsletter του patrisnews.

Ενας σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στην Αρχαία Ολυμπία, στις 2 Αυγούστου  στο Θέατρο Φλόκα .

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,  κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν  το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την  ευκαιρία , να τις απολαύσει  σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο , που τραγουδιόνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού .

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ στη Νίκαια  και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα τους θα  έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.

Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και  Θανάσης Βασιλάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις  αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες,  θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία : «Γυναικεία Υπόθεση»!

Η περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας κάτω από το φως των αστεριών του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Πάτρα,  Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, και αλλού .

Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι:

Αθήνα: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας -21 Ιουνίου

Πάτρα: Γήπεδο Παναχαϊκής -3 Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης – 12 Ιουλίου

Ηράκλειο: Παγκρήτιο Στάδιο -17 Ιουλίου

Αρχαία Ολυμπία: Θέατρο Φλόκα -2 Αυγούστου

Φεστιβάλ Ολύμπου: Αρχαίο Θέατρο Δίον -9 Αυγούστου

Χαλκιδική : Θέατρο Σίβηρη- 11 Αυγούστου

Mεσσήνη: Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης-18 Αυγούστου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.ticketservices.gr

Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39

Τηλ κέντρο 210 7234567

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.00 μ.μ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ :15ε

  • και τα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Χορηγός :

Χορηγοί Επικοινωνίας: