Μουσική

Μαρινέλλα: Το χειρουργείο και η συναυλία στη Ρόδο

marinella-to-xeirourgeio-kai-i-sunaulia-sti-rodo.w_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε μικρή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Μαρινέλλα, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τένοντα στο χέρι. Ακυρώθηκε η συναυλία της με τον Κώστα Χατζή στη Ρόδο

Καλά στην υγεία της και έτοιμη για τη συναυλία της την Παρασκευή στη Μυτιλήνη είναι η Μαρινέλλα, η οποία υποχρεώθηκε σε ένα σύντομο διάλειμμα εξαιτίας της τενοντίτιδας από την οποία υποφέρει εδώ και καιρό.

Το χρόνιο πρόβλημα υγείας με τον τένοντα του δεξιού χεριού της, για το οποίο είχε προγραμματίσει μικρό χειρουργείο τον Σεπτέμβριο, επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση, συμβουλευόμενη και τον γιατρό της, να προχωρήσει στη χειρουργική επέμβαση τώρα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της, ούτε λιποθύμησε, ούτε επικράτησε πανικός, ούτε μεταφέρθηκε επειγόντως. Ηταν τόσο ήρεμη, παρά τον πόνο στο χέρι, ώστε στην αρχή σκόπευε να κάνει την επέμβαση (διάρκειας περίπου μισής ώρας) το πρωί και το βράδυ να τραγουδήσει. Οι φίλοι της την απέτρεψαν, προτείνοντας της να αναβάλλει μία συναυλία, στη Ρόδο, που ήταν προγραμμτισμένη για την Τετάρτη 23, στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας. 

Οι συναυλίες της με τον Κώστα Χατζή συνεχίζονται κανονικά, με πρώτη εμφάνιση την Παρασκευή 25 Ιουλίου, στη Μυτιλήνη, στο Θέατρο Κάστρου, όπως και η συνέχεια, στην Κρήτη -Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο)- μετά στην Ανδρο κλπ. 

Πηγή: thetoc.gr



Όλη η επικαιρότητα