Αθλητισμός

Markopoulo Park: Εντυπωσιακά κέρδη για τους νικητές στο ΣΚΟΡ 6

Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 50.000 ευρώ μοίρασε το τζακ ποτ

Το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας στο ΣΚΟΡ 6 απογείωσε το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Markopoulo Park, με τους νικητές να μοιράζονται περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Συνολικά, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), βρέθηκαν πέντε νικητές, τρεις από το Μαρκόπουλο και δυο από Βριλήσσια, που κέρδισαν από 10.266,60 ευρώ. Πολύ καλά ήταν τα κέρδη και στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) για έναν νικητή από την Ηλιούπολη, ο οποίος κέρδισε 5.061 ευρώ.

Από αριστερά: Oι ιδιοκτήτες του ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ Γιάννης Ντατσόπουλος και Κοσμάς Σκρεπετός με τη σύζυγό του Μαίρη και ο Racing Manager της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουκόπουλος.

Ο ίππος ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ κατέκτησε το Τρόπαιο Πηλίου

Όσοι επισκέφτηκαν αυτήν την Κυριακή το Markopoulo Park παρακολουθήσαν εννέα δυνατές κούρσες, με τη συμμετοχή κορυφαίων ίππων της Ελλάδας και απόλαυσαν πλούσιο θέαμα.

Ξεχώρισε η 8η ιπποδρομία, στην οποία επικράτησε ο εξαετής ίππος ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ιδιοκτησίας Κοσμά Σκρεπετού και Γιάννη Ντατσόπουλου. Με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα κατέκτησε το τρόπαιο Πηλίου.

Πόνυ και εξωτικά alpaca στο Markopoulo Park

Νέα παιχνίδια και διασκέδαση για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Το κυριακάτικο πρωινό, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου, επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες. Τα παιδιά έκαναν βόλτες με πόνυ, είδαν από κοντά τα alpaca και έπαιξαν μαζί τους.

Στο Family Club διασκέδασαν με τα νέα παιχνίδια και έκαναν εντυπωσιακά face painting.

Όλη η επικαιρότητα