Super league

Μαρτίνς: Μεγάλη μου επιθυμία να παραμείνω στον Ολυμπιακό

Ακούστε το άρθρο

Την επιθυμία να παραμείνει για να συνεχίσει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, ει δυνατόν και με τους ίδιους παίκτες, εξέφρασε μιλώντας στο Novasports ο Πέδρο Μαρτίνς. 

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακός, όμως δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Νιώθω εξαιρετικά εδώ με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και είναι μεγάλη μου επιθυμία να παραμείνω», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχετικά με τις επιθυμίες του για το ρόστερ της νέας περιόδου, είπε: «Η αξία των παικτών μας είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με πέρσι. Όλοι έχουν καταφέρει να ανεβάσουν την αξία τους. Το καλοκαίρι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες έχουν δείξει τι μπορούν να προσφέρουν. Όλα εξαρτώνται από την αγορά, αλλά επιθυμία μας είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα».

Αναφορικά με τις πολλές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω εθνικών ομάδων είπε: «Είναι πάντα δύσκολο για έναν προπονητή όταν λείπουν τόσοι παίκτες, αλλά γενικά είναι ευτυχισμένος όταν έχει τόσους διεθνείς γιατί αυτό κάτι λέει. Η ομάδα έχει περισσότερους διεθνείς από ό,τι πριν και αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας. Παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να δούμε παιδιά από την ακαδημία στις προπονήσεις, γιατί δεν δουλεύουμε μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον».

Όσον αφορά στις απουσίες βασικών παικτών από την προετοιμασία το καλοκαίρι λόγω Κόπα Άφρικα υπογράμμισε: «Εύχομαι να φτάσουν οι παίκτες μας στον τελικό, γιατί έτσι θα εκπροσωπείται και ο Ολυμπιακός. Είναι δυσάρεστο πάντως πως έχουν οι παίκτες τόσες υποχρεώσεις μέσα στο καλοκαίρι. Είναι δύσκολο έτσι να ξεκινήσουν την προετοιμασία όπως πρέπει και θα χρειαστεί να μπουν σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα. Εμείς θα πρέπει να τους φροντίσουμε και να τους δώσουμε το σωστό πρόγραμμα. Θα έπρεπε να υπάρχει πάντως μια διαχείριση που θα δείχνει σεβασμό στους ποδοσφαιριστές, είτε συμμετέχουν στο Euro είτε στο Κόπα Άφρικα».

Για την επιλογή του προπονητικού κέντρου για καλοκαιρινή προετοιμασία υπογράμμισε: «Ακόμη δεν έχει κλείσει αυτό το θέμα. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν υπάρχει κάτι οριστικό. Σκεφτόμαστε το μέλλον, αλλά σκεφτόμαστε και το παρόν, που είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είναι πολύ σημαντικό, είναι το προτελευταίο μας στην έδρα μας και είναι σημαντικό που έχουν πωληθεί τόσα εισιτήρια. Η χρονιά έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά θέλουμε να προσφέρουμε ποιότητα και θέαμα στον κόσμο μας, ώστε να βελτιώνεται η ομάδα μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Όλη η επικαιρότητα