Ψυχαγωγία

Master Chef: Με ‘καρφιά’ αποχωρεί ο Αϊβάζης – ‘Περνάνε άτομα που δεν αξίζουν’

Ακούστε το άρθρο

Τελική διαδικασία πριν επιλεγούν οι φιναλίστ που μπαίνουν στο Master Chef το Σάββατο και όπως είναι φυσικό δεν έλειψαν και οι δυσαρέσκειες. Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης, αδερφός του γνωστού ηθοποιού, ήταν ένας από εκείνους που αντέδρασαν στην απόφαση της αποχώρησής του. “Είμαι λίγο αγχωμένος μετά την αστοχία με το κοτόπουλο” ακούγεται να εξηγεί στους κριτές ο παίκτης.

“Πιστεύεις ότι έχει θέση ανάμεσα στους 22 καλύτερους;” τον ρωτά ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον ειδικό στη μελέτη των μεταφυσικών φαινομένων να απαντά καταφατικά. Ωστόσο οι κριτές είχαν άλλη γνώμη.

“Σου λείπει πραγματική εμπειρία και η σωστή τεχνική, δεν σταθήκαμε στο μεμονωμένο λάθος. Έχουμε την εμπειρία να δούμε πίσω από αυτό” σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει θέση για τον Αϊβάζη στους 22 φιναλίστ. Ο παίκτης μίλησε στην κάμερα αμέσως μετά την απόφαση και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. “Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Βλέπω άτομα να περνάνε που για μένα δεν θα έπρεπε” σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, στην επόμενη φάση πέρασαν εν τέλει 22 και όχι 20 διαγωνιζόμενοι, με τους κριτές να κάνουν λόγο για υψηλό επίπεδο που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Πηγή: NEWS247

Όλη η επικαιρότητα