Ψυχαγωγία

MasterChef: Σέρβιρε στους κριτές ωμό κοτόπουλο: «Oύτε το εμβόλιο μαντού του στρατού δεν θα σε έσωνε» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 3 ήταν τόσο σίγουρος για το πιάτο του που το καλύτερο σχόλιο που άκουσε ήταν πως το φαγητό του είναι: «Στα όρια του επικίνδυνου»!

Η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός! Το Masterchef 3 άρχισε και ο πρώτος παίκτης – μαργαριτάρι βρέθηκε στην οντισιόν της Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνιζόμενος ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στο στρατό. Μόνο, από αυτό το σχόλιο οι κριτές έπρεπε να καταλάβουν τι θα ακολουθούσε.

Ο τύπος ετοίμασε μία συνταγή με κοτόπουλο και το πρώτο του θύμα ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς!

https://www.youtube.com/watch?v=ZkFRUyf_yL8

«Αλέξανδρε… είναι σίγουρα συνταγή; Μάλλον, δεν με συμπαθείς πολύ ε; Γι’ αυτό ήθελες να δοκιμάσω πρώτος. Σκεφτόσουν ποιον θα διαλέξεις για να πάει πρώτος νοσοκομείο; Είσαι ευχαριστημένος; Έχεις ίντερνετ; Έχεις διαβάσει αυτό που λένε ” Ένας καλός κτηνίατρος θα μπορούσε να σώσει αυτό το κοτόπουλο!”».

Μετά τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης πλησίασαν το πιάτο και έμειναν άφωνοι: «Δεν συζητάμε για ένα καλό ή κακό πιάτο, στο λέω με αγάπη είναι στο βαθμό του επικίνδυνου το ωμό κοτόπουλο. Και μαντού να έχεις κάνει στον στρατό δεν σώνεσαι», είπε ο κ. Κουτσόπουλος με τον Ιωαννίδη να τον συμπληρώνει: «Τη σαλμονέλα την έχεις στο τσεπάκι σου».

Πηγή: gazzeta 

Όλη η επικαιρότητα