Αχαϊα

Ματαιώθηκε το.. “Survivor” στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας της Πάτρας μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Ακούστε το άρθρο

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η επιλογή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παραλίας να φέρει το… “Survivor” στο σχολείο, η εκδήλωση τελικά ακυρώθηκε.  Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Πασσά, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος εξήγησε ότι μετά τις αντιδράσεις του συλλόγου δασκάλων η εκδήλωση ματαιώνεται με απόφαση του Δήμου της Πάτρας, ο οποίος είχε παραχωρήσει αρχικά τον χώρο, χωρίς να έχει γνώσει της εν λόγω εκδήλωσης.

Όπως μας είπε, αρχικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας ζήτησε από τον Δήμο την παραχώρηση του χώρου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς. Όπως είθισται, σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις γίνονται κάποιες γυμναστικές επιδείξεις, παιχνίδια και κυρίως γίνεται ο αποχαιρετισμός για την έκτη τάξη του σχολείου.

Αφού παραχωρήθηκε ο χώρος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας έγινε γνωστό ότι στην εκδήλωση θα συμμετείχαν παίκτες του τηλεοπτικού παιχνιδιού “Survivor”.

Ο Σύλλογος των δασκάλων ήταν ο πρώτος που εξέφρασε άμεσα την αντίθεση του σε αυτή την πτυχή της εκδήλωσης καθώς δε ταιριάζει στον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της  εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ο  Δήμος της Πάτρας ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει για να χρησιμοποιηθεί ο χώρος και ο Σύλλογος ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί.

thebest.gr/

Όλη η επικαιρότητα