Lifestyle

Μάθαμε τα πάντα για το look της Πάολα στην πρεμιέρα της και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας

Ακούστε το άρθρο

Ηροκ σταρ του λαϊκού ρεπερτορίου έκανε πρεμιέρα στο ΓΚΑΖΙ LIVE και ήταν πραγματικά εκτυφλωτική : Φόρεσε  ένα κορμάκι με παγιέτες  του έλληνα σχεδιαστή Νίκου Σφυρή από τη Θεσσαλονίκη με τον οποίο συνεργάζεται σε μόνιμη βάση και ολόσωμη φόρμα από δίχτυ επίσης του ιδίου ενώ ολοκλήρωσε το look με λευκά πέδιλα τα οποία σχεδιάζει και πάλι ειδικά για εκείνη ο υποδηματοποιός Κοκός. Μάλιστα ο δημιουργός των παπουτσιών της κάθε φορά τα σχεδιάζει για να ταιριάζουν με το εκάστοτε outfit.

Όσον αφορά στις φωτογραφήσεις της και στα video clip της η Πάολα συνεργάζεται με τον καταξιωμένο στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη ο οποίος είναι προσωπικός της φίλος και σύμβουλος μόδας και μάλιστα επέλεξε για εκείνη ένα ρούχο του οίκου Balmain με το οποίο θα τη δούμε σύντομα, όμως στην πίστα προτιμά να επιλέγει μόνη της το outfit της πάντα πιστή στο signature look της.

H αλήθεια είναι πως με το σώμα της μπορεί να φορέσει τα πάντα και η Πάολα το κάνει. Και εμείς αγαπάμε κυρίως τις πόζες τις. Αν μη τι άλλο ξέρει από performing act.

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα