Life

Μάθε τι περιέχει η καλύτερη δίαιτα γραφείου!

Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι εμείς οι γυναίκες αρχίσαμε εντατικά το γυμναστήριο ενώ κάνουμε τα πάντα για να προσέξουμε και τη διατροφή μας.

Πώς όμως μπορεί να γίνει σωστή δίαιτα αν λείπουμε πολλές ώρες στη δουλειά και αναγκαστικά παραγγέλνουμε απ’ έξω;

Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τι περιλαμβάνει η δίαιτα γραφείου και σας προκαλούμε να την δοκιμάσετε αφού φυσικά προηγουμένως μιλήσετε με τον δικό σας διαιτολόγο.

  • Μπαγκέτες ή σάντουιτς. Το ιδανικό θα ήταν το ψωμί να είναι ολικής αλέσεως, και να περιέχει κρέας γαλοπούλας, λαχανικά και βιολογική μουστάρδα. Για τους πιο «μεσογειακούς» τύπους, σάντουιτς με πέστο, φέτα, κρεμμύδι, και ψητές κόκκινες πιπεριές είναι μία γευστική εναλλακτική.
  • Σαλάτα. Είναι ένα πλήρες γεύμα χαρίζοντάς σου βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Προσπαθήστε να τρώτε σαλάτες με διάφορα φυλλώδη λαχανικά κάθε μέρα για λαμπερά μαλλιά και καθαρό δέρμα. Προτείνονται το σπανάκι, το κατσαρό λάχανο και η ρόκα.
  • Χούμους. Είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά που έχουν θετική επίδραση στο σώμα μας. Σίγουρα, αν έχετε μόνο χούμους για το μεσημεριανό σας, δεν θα είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την πείνα σας, οπότε συνδυάστε το με φέτες κρέατος ή τυριού για έξτρα πρωτεΐνες.

Όλη η επικαιρότητα