Επιχειρήσεις

Μαζικές προσλήψεις από την εταιρεία κινητής Vodafone

Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία κινητής Vodafone θα δημιουργήσει 2.100 νέες θέσεις εργασίας (στην εξυπηρέτηση συνδρομητών) στα επόμενα δύο χρόνια, σε όλη τη Βρετανία, στο πλαίσιο μιας επενδυτικής προσπάθειας να βελτιώσει τις δραστηριότητες στην εγχώρια αγορά της.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής παγκοσμίως, η οποία έχει να ανταγωνιστεί τις EE της BT, O2 της Telefonica, και Three στη Βρετανία, δυσκολεύεται στην αγορά με μια κίνηση σε ένα νέο σύστημα τιμολόγησης, διαταράσσοντας τον ρυθμό αύξησης των νέων συνδρομητών.

Έχει επίσης μείνει πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές που μπορούν να προσφέρουν πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης, κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, ενώ έχει καθυστερήσει να παρουσιάσει μια υπηρεσία τηλεόρασης μέχρι να βελτιώσει τη βασική υπηρεσία κινητής.

Η Vodafone έχει επενδύσει 2 δισ. στερλίνες (2,4 δισ. δολάρια) στο βρετανικό δίκτυο τα τελευταία χρόνια, και βρίσκεται στο μέσον μιας νέας επενδυτικής φάσης 2 δισ. στερλίνων, από το 2016 μέχρι το 2019, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της για τους περίπου 18 εκατ. Βρετανούς καταναλωτές.

Πηγή: economy365.gr

Όλη η επικαιρότητα