Με 2 στα 2 η PAPADOPOULOS TEAM στο «Ilia Championship» της Γαστούνης

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε η μαχητική σεζόν για την PAPADOPOULOS TEAM το Σάββατο 13 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Γαστούνης όπου διεξήχθη το «Ilia Championship».

 

Η PAPADOPOULOS TEAM συμμετείχε στην διοργάνωση με δύο αθλητές που κατάφεραν να πάρουν δύο πολύ σημαντικές νίκες αντιμέτωποι με αθλητές της διοργανώτριας σχολής.

Νίκη λοιπόν για τον 15χρονο Τραπουζάνη Δημήτρη στα -62 κιλά με όρους Kick Light και μεγάλη νίκη για τον 17χρονο Λιάβα Χαράλαμπο στα -80 κιλά με όρους low kick όπου αγωνίστηκε μετά από 3 αλλαγές αντιπάλου και κλήθηκε τελικά να παίξει την τελευταία στιγμή με έμπειρο αντίπαλο 33 ετών της Γιαννακόπουλος TEAM.
Αμέσως μετά την λήξη των αγώνων ο προπονητής της PAPADOPOULOS TEAM, Παπαδόπουλος Διονύσης δήλωσε:
«Ευχαριστώ πολύ τους αθλητές μου που ακολούθησαν την προετοιμασία και πιστεύουν σε εμένα… όπως εγώ πιστεύω σε αυτούς. Ευχαριστώ τον δάσκαλο μου στην πυγμαχία Μαγκόπουλο Φώτη που είναι πάντα δίπλα μου με τις συμβουλές του. Ευχαριστώ τον φίλο και πολύτιμο βοηθό σε κάθε αγώνα πλεον στις γωνιές μου όπου μου δένει τους αθλητές Καμπέρη Πανό και τους προσωπικούς φωτογράφους και φίλους Βίτσο Σπύρο και Βίτσου Ίρις για την προσπάθεια και την κάλυψη των αγώνων μας κάθε φορά.
Ευχαριστώ τους δασκάλους μας στο kick Boxing Αλεξάκη Γεράσιμο και Αλεξάκη Άγγελο για τις γνώσεις που μας μετέφεραν μέσω του συνεργάτη και φίλου δασκάλου Παναγιωτόπουλου Γιώργου. Τέλος ευχαριστώ το δάσκαλο Περγιάλη Γιώργο που με κάλεσε και τον διοργανωτή Γιαννακόπουλο Αντώνη για την προσπάθεια.
Μια νίκη… ξεχνιέται εύκολα…. Δουλειά για το πρωτάθλημα ξεκινά. Ξεκούραση λίγο τώρα και προχωράμε. Μόνο η σκληρή δουλειά ανταμείβει τους κόπους.»