Ελλάδα

Με αντεπίθεση απαντούν οι Anonymous Greece στους τούρκους χάκερ

Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση περνά η ομάδα χάκερ Anonymous Greece μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν ελληνικές ιστοσελίδες από τούρκους χάκερς και τις απειλές που εκτόξευσαν χθες περί χτυπήματος στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως ισχυρίζεται η ομάδα, σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα medium.com, περισσότεροι από 12.987 σέρβερ και ρούτερ της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Turk Telecom έχουν χακαριστεί και έχουν περάσει υπό τον έλεγχο της ομάδας των Anonymous Greece προκειμένου, όπως λένε, να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για επιθέσεις.

Ως πρώτο θύμα μιας τέτοιας επίθεσης φέρεται να είναι το τοπικό δίκτυο και η ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού Top Channel 24.

«Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μία μεγαλειώδη επίθεση στη χώρα σας χρησιμοποιώντας τις δικές σας διευθύνσεις IP» αναφέρουν, σχολιάζοντας ότι «το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι σας οι σέρβερς και τα ρούτερ σας επιτίθενται σε δικό σας κανάλι».

Οι Anonymous Greece απαντούν στους τούρκους χάκερ και για το θέμα τόσο των τούρκων στρατιωτικών όσο και των Ελλήνων, ενώ κατηγορούν τον Ερντογάν ότι δολοφονεί Κούρδους.

Στο θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών αναφέρουν ότι οι ίδιοι ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα και η Ελλάδα ως πολιτισμένη χώρα τους το παρείχε.

«Κάθε χώρα θα έπραττε ανάλογα» αναφέρουν σχετικά με τους τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, ενώ για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς σημειώνουν ότι «εξαιτίας ενός λάθους τους κρατάτε φυλακισμένους για 63 μέρες».

«Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος» σχολιάζουν χαρακτηριστικά, με αιχμές για τις τελευταίες δηλώσεις Ερντογάν περί Σμύρνης, και προειδοποιούν για εντονότερες επιθέσεις όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα