Πολιτική

Με Απόστολο Γκλέτσο και Σταμάτη Κραουνάκη το άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά

Ακούστε το άρθρο

Οι εκπλήξεις από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Με  τον καλλιτέχνη  Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και με το όνομα – έκπληξη του Απόστολου Γκλέτσου επιχειρεί ο ο Αλέξης Τσίπρας το πολυαναμενόμενο εγχείρημα για το άνοιγμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Η μεταγραφή της Κουμουνδούρου … από τη Στυλίδα αποτέλεσε μία μικρή έκπληξη στη λίστα με τις προσωπικότητες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνονται ονόματα από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

Βέβαια, ο κ. Γκλέτσος  δήλωνε ΑΝΕΛ., έχει πει επίσης ότι είναι πιο κοντά στο ΚΚΕ, αλλάείχε κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Πιο αναμενόμενη η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη, συνθέτης και τραγουδιστής, ο οποίος φημίζεται για τα φυλοσυριζαϊκά του αισθήματα. Θυμίζουμε πως αποθέωνε και στήριξε τον Παύλο Πολάκη να χορεύει με το τσιγάρο στην πίστα.

Είχε πει τότε για να τον στηρίξει: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !… Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ…ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω…».

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν επίσης είναι η Ρεγγίνα Βάρτζελη, η οποία διετέλεσε διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης  υπήρξε και γραμματέας. Παράλληλα, συμμετέχουν πρώην βουλευτές επί Γιώργου Παπανδρέου, όπως η Μαρία Θεοχάρη, ο Θάνος Γικόνογλου, η Χρύσα Μανωλιά κ.λπ.

via

Όλη η επικαιρότητα