Με Διαμαντίδη και Παπαλουκά ξεκίνησε η γιορτή του μπάσκετ στην Αρχ. Ολυμπία – Δυο ζωντανοί «θρύλοι» ανάμεσα στα αυριανά αστέρια!

Εμπειρία ζωής βίωσαν  οι νεαροί αθλητές του αυθεντικού Eurohoops Olympia Baskeball Camp στην Αρχαία Ολυμπία, ενός εκ των δύο κορυφαίων Camp της Ευρώπης καθώς δυο «θρύλοι» του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκαν κοντά τους!

Δεκάδες κορίτσια κι αγόρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, συμμετέχοντας σε ιδιαιτέρως εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα κι ακούνε τις συμβουλές κορυφαίων προσωπικοτήτων του χώρου, όπως οι Euroleague Legends Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης, οι οποίοι τους επισκέφθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι νεαροί αθλητές, οι οποίοι συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο του EOBC 2018, άκουσαν με προσοχή τις συμβουλές που τους έδωσαν οι διευθυντές της Eurohoops Academy, με τη σπάνια εμπειρία που διαθέτουν από την πολυετή θητεία τους στα γήπεδα της Ευρωλίγκας.

Κατόπιν, οι campers απόλαυσαν κάθε στιγμή των παιχνιδιών και των διαγωνισμών με τον Δημήτρη  Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά, οι οποίοι τους ενθουσίασαν όχι μόνο με τα μπάλα στα χέρια, αλλά και με την προσωπικότητά τους, σκορπώντας χαμόγελα και δίνοντας δύναμη εν όψει της συνέχειας.

Επιβεβαιώθηκε έτσι ότι στην Αρχαία Ολυμπία έχει ξεκινήσει για 14η χρονιά μια αληθινή γιορτή του basketball, όμοια της οποίας δε συναντιέται πουθενά αλλού στη χώρα.