Επιχειρήσεις

Με έως -50% οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της DUR για το ανδρικό κοινό

Ακούστε το άρθρο

Με μοναδικές εκπτώσεις έως –50% ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος εκπτώσεων για τη DUR,  δίνοντας την ευκαιρία στο ανδρικό κοινό να πραγματοποιήσει τις αγορές του και να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων.

Ειδικότερα, το ανδρικό καταναλωτικό κοινό μπορεί να ανακαλύψει σε προνομιακές τιμές τις πλούσιες επιλογές που προσφέρει η DUR σε μπλούζες με διαχρονικά και μοντέρνα patterns, σε παντελόνια με ιδιαίτερα υφάσματα και ξεχωριστές γραμμές αλλά και σε μπουφάν με εξαιρετική ποιότητα.

Συνδυάζοντας τις μοντέρνες βερμούδες και τα εξαιρετικής ποιότητας παντελόνια με polo shirts σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, οι φίλοι της DUR έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν σε κάθε τους εμφάνιση και να υιοθετήσουν το ενδυματολογικό ύφος που τους ταιριάζει. Παράλληλα, τα πουκάμισα αποτελούν διαχρονική επιλογή για τις καλοκαιρινές βόλτες προσθέτοντας κομψότητα σε κάθε εμφάνιση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Επιδιώκοντας την περεταίρω ικανοποίηση του ανδρικού καταναλωτικού κοινού, η DUR πραγματοποιεί επιπλέον προωθητική ενέργεια με extra έκπτωση 10% με την αγορά 3 τεμαχίων.

Όλη η επικαιρότητα