Αχαϊα

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση από την «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας»

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:“Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Αντιμετώπιση των Συμπτωμάτων της ΣΚΠ” η οποία διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας» (ΕΕΑΣΚΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019  σε αίθουσα του ξενοδοχείου “ΑΣΤΗΡ” στην Πάτρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων και την  ομιλία της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου με θέμα; «Ο ρόλος του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ», ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης Πατρών Πατέρα Σπυρίδωνα Αλεξανδρή, τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της ΕΣΑμεΑ και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντώνη Χαροκόπο, τον Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι. Νήσων κ. Ανδρέα Λίβανο, την Πρόεδρο του ¨Άλμα Ζωής¨ Ν. Αχαΐας κα Λιολιώ Κολυπέρα, τον Πρόεδρο της ¨Κοινοτοπίας¨ κ. Ανδρέα Σπηλιώτη, την εκπρόσωπο του Ροταριανού Ομίλου  Πατρών κα Ζωή Κοσμά, την εκπρόσωπο του Ομίλου ¨ΑγκαλιάΖΩ¨ Ν. Αχαΐας κα Ζέτα Γεώργα και την εκπρόσωπο του Συλλόγου ΙΦΝΕ  Αχαΐας κα Λιάνα Ιβάντσικ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του Απόστολου Αποστολόπουλου, MD, PhD, Παθολόγου, δίπλωμα βελονισμού ECD, BCAO, ωτοβελονισμού GSAT με θέμα: «Η θεραπευτική δυνατότητα του βελονισμού και ωτοβελονισμού στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων MS και στην βελτίωση καλύτερης κατάστασης υγείας», κατόπιν με την ομιλία της Παγώνας Πίκουλα, Ομοιοπαθητικού και Ιατρού Γενικής Ιατρικής  με θέμα: «ΣΚΠ: Η Ομοιοπαθητική Προσέγγιση» και αμέσως μετά με την ομιλία της Δήμητρας Τσατσούρη, Ρεφλεξολόγου με θέμα: «Ρεφλεξολογία στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».
Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση των παρευρισκόμενων και δόθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ συμβολικά δώρα στους ομιλητές.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, καθώς και τους ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.

Όλη η επικαιρότητα