Ηλεία

Με επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο της Βάρδας

Ακούστε το άρθρο

«Δίδουμε αίμα-δίνουμε ζωή» με αυτό το σύνθημα και με πράξη αγάπης ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ.συμμετείχε ως εθελοντής αιμοδότης

Δεκάδες συνδημότες μας, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά αίματος σώζει ζωές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βάρδας, που διοργάνωσε από κοινού ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τον Εμπορικό Σύλλογο Βάρδας- Βουπρασίας, και σε συνεργασία με την αιμοδοσία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»  και τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη αίματος εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Μεταξύ των εθελοντών συνδημοτών μας  που πρόσφεραν αίμα ήταν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ., ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τσίρος Α., οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιαννίτση Α. Βαγγελάκος Π., Σίνος Ν., και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βάρδας κ. Παναγόπουλος Π..

Η προσφορά ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. Συνολικά συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 50 μονάδες αίματος, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός και ενθαρρυντικός.

Η συλλογή αίματος έγινε από εξειδικευμένο προσωπικό και αφού είχαν ληφθεί όλοι οι κανόνες πρόληψης, ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή διαδικασία της αιμοδοσίας.

Όλη η επικαιρότητα