Εκλογές

Με… κάλπη θα αναδειχθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας

syriza_wallpaper022b.jpg
Ακούστε το άρθρο

   Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής επικεφαλής αυτοδιοικητικού σχήματος στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ορισμό υπευθύνων ανά τομέα δράσης και υποψηφιότητες δημοτικών και τοπικών συμβούλων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Απριλίου, απευθύνει η αυτοδιοικητική παράταξη που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και από άλλες συλλογικότητες, κινήσεις ενεργών πολιτών, προσωπικότητες του Δήμου.

   Τα μέλη, οι φίλοι και όποιος δημότες επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει στις πρωτόγνωρες, για τον τόπο, διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

«Συνδημότισσες και συνδημότες σ΄ ένα δήμο με πολιτιστικό και ιστορικό αλλά και παγκόσμιο έρεισμα, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η κοινωνία, οι δομές, το περιβάλλον,  αναλαμβάνουμε την ευθύνη να καθορίσουμε το μέλλον μας, ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα  και αποφασίζουμε εμείς για εμάς», καταλήγει η πρόσκληση των μελών της αυτοδιοικητικής παράταξης.

Όλη η επικαιρότητα