Μπάσκετ

Με μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο «Γ. Βασιλακόπουλος» – Έδωσαν πάσα στη ζωή!

Ακούστε το άρθρο

Συγκινητικές και συνάμα πρωτόγνωρες  στιγμές έζησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου το «Γ. Βασιλακόπουλος», όταν περίπου 1000 φίλοι του μπάσκετ βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού  στον Πύργο για να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους Οδοντιάτρους Ηλείας και Παλαίμαχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, στα πλαίσια του 18ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου.

Τα έσοδα από το προχθεσινό παιχνίδι διατέθηκαν στο Σωματείο Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας και οι τυχεροί που παρακολούθησαν το ματς, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αθλητές που έγραψαν ιστορία με την πορτοκαλί «θεά» όπως οι Σιούτης, Μπουντούρης, Γκαγκαλούδης, Βετούλας, Παπανικολάου κ.α. και φυσικά τον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ, τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη.Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, διεξήχθησαν αγώνες Ακαδημιών ανάμεσα στον Ολυμπιονίκη, τον Πανηλειακό και τους Τιτάνες και ακολούθησαν βραβεύσεις.

Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Αλέκος Γαλανόπουλος, τίμησαν το Γιάννη Ιωαννίδη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Αλέκος Γαλανόπουλος επίσης, βράβευσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, Χρήστο Κωνσταντινίδη όπως και ο πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας, Παντελής Παναγιώτου.

Τέλος, ο Γ.Γ. του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, βράβευσε την ομάδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας.

Για την ιστορία, μιας  και το αποτέλεσμα σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές επικράτησαν των Οδοντιάτρων με σκορ 97-44.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ (Σκίπης): Γάσπαρης, Ασημακόπουλος, Μαραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσάμης, Ρήγας, Τζουανόπουλος, Γεωργακάκος, Μπουμπούλης, Αθανασόπουλος, Μυλωνάκης, Σπυρόπουλος

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Ιωαννίδης): Σιούτης, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης, Δανιήλ, Δημακόπουλος, Παπαγιάννης, Γκαγκαλούδης, Μολφέτας, Βετούλας, Τζαλαλής, Γιανουζάκος, Παπανικολάου

Όλη η επικαιρότητα