Ηλεία

Με την ηγεσία της Πυροσβεστικής συναντήθηκε ο Χ.Χριστοδουλόπουλος

dsc01960.jpg
Ακούστε το άρθρο


Συνεργασία με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, Αντιπύραρχο κ. Αναστάσιο Βασιλείου είχε την Δευτέρα ο Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ήταν η πρώτη συνάντηση από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Χριστοδουλόπουλου και τέθηκαν ζητήματα πυροπροστασίας και αντιπλημμυρικής ετοιμότητας ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας ενημέρωσε ότι στα μέσα Οκτωβρίου θα συγκαλέσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) ώστε να υπάρξει έγκαιρη οργάνωση και ανασύνταξη δυνάμεων για να αντιμετωπιστούν τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία παρατηρούνται κάθε χρόνο στην περιοχή της Αγίας Άννας, στην είσοδο της πόλης και σε άλλα σημεία, με αποτέλεσμα να έρχονται αντιμέτωποι με αυτά οι πολίτες.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα της πυρασφάλειας του κλειστού γυμναστηρίου και των παιδικών σταθμών.  

Τόσο ο κ. Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο κ. Βασιλείου τόνισαν ότι θα έχουν αγαστή συνεργασία και πως θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή για την άμεση αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίκος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ηλείος», κα Ρούλα Γκουβίτσα και ο Πυραγός της Π.Υ. Αμαλιάδας, κος Ευστάθιος Κάρμης.

Όλη η επικαιρότητα