Αχαϊα

Με τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα η Εμίρισσα του Κατάρ

Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Καλάβρυτα βρίσκεται η αδελφή του Εμίρη του Κατάρ.

Η Εμίρισσα, επιβιβάστηκε στο Διακοπτό, απόλαυσε την διαδρομή και έφτασε στα Καλάβρυτα στις 12:40 όπου την υποδέχθηκε ο βοηθός Δημάρχου κος Μαγκαφάς που της προσέφερε αναμνηστικά των Καλαβρύτων.

Η Sheikha Al-Mayassa περπάτησε στον πεζόδρομο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και θα ακολουθήσει επίσκεψη της σε διάφορα σημεία των Καλαβρύτων, ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.,

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Σπήλαια Λιμνών και πέρασε από τον Τόπο Θυσίας (Εκτέλεσης των Καλαβρυτινών 1943).

Το ταξίδι της θα συνεχιστεί με επίσκεψη στις τοπικές Ιερές Μονές Αγίας Λαύρας και Μεγάλου Σπηλαίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

Η αδελφή του Εμίρη του Κατάρ, Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι συνοδεύεται από μέλη της Βασιλικής οικογένειας και τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Abdulaziz Al-Naama.

Ποια είναι η Εμίρισσα του Κατάρ

H Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι (γεννήθηκε το 1983) είναι η αδελφή του Εμίρη Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι και κόρη του μεγάλου Εμίρη της χώρας Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί. Επίσης είναι η πρώην Πρώτη Κυρία Moza bint Nasser.

Η Sheikha Al Mayassa είναι Πρόεδρος των Μουσείων του Κατάρ και υπεύθυνη για την καλλιέργεια σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: kalavrytanews

Όλη η επικαιρότητα