Ελλάδα

Μεγάλη αγωνία για την τύχη των αγνοούμενων δίδυμων κοριτσιών

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα 9χρονα κοριτσάκια που αγνοούνται από βράδυ της Δευτέρας μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Μαζί τους αγνοούνται και η γιαγιά και ο παππούς τους, ενώ η οικογένεια ζήτησε την βοήθεια του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο πατέρας των δύο παιδιών Γιάννης Φιλιππόπουλος, ο οποίος τα αναζητεί αγωνιωδώς τα αναγνώρισε σε πλάνο τηλεοπτικού συνεργείου τραβηγμένο στο λιμάνι της Ραφήνας, ωστόσο η αστυνομία μετά από έρευνα που έκανε στους επιβαίνοντες του σκάφους κατέληξε ότι πρόκειται για δύο άλλα παιδιά. Άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να τα συνοδεύει κατέθεσε στις αρχές ότι τα δύο παιδιά που συνόδευε ήταν δικά του και τα άλλα δύο της κουμπάρας του.

Ο Γιώργος Τσούκαλης βρίσκεται στο σημείο όπου ξέσπασε η φονική πυρκαγιά και αναζητά τα ίχνη των δύο παιδιών. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα κορίτσια είχαν φύγει από το σπίτι του στην Καλλιθέα μαζί με τους παππούδες τους για να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο σοκαρισμένος. Έχω δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, όχι όμως τέτοιο πράγμα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό το κακό» τόνισε ο κ. Τσούκαλης και συνέχισε: «Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια».

Πρωτοσέλιδο στους Times

Το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ έχει προσελκύσει η υπόθεση των διδύμων Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, των εννιάχρονων κοριτσιών που αγνοούνται από τη Δευτέρα που ξέσπασε η φωτιά στην Ανατολική Αττική.

Η σημερινή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Times του Λονδίνου σε εκτενές άρθρο κάνει αναφορά στην υπόθεση των αγνοουμένων διδύμων, σημειώνοντας ότι παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα