Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Βραδιά των Άσσων 2017 της Πατρίς Σπορ, για τη μεγάλη βραδιά του ηλειακού και όχι μόνο αθλητισμού που πλέον έχει αποκτήσει πανελλήνια εμβέλεια φιλοξενώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Για μια ακόμα χρονιά, πέρα από τις ειδικές βραβεύσεις, από τις βραβεύσεις όλων αυτών που διαφήμισαν τον ηλειακό αθλητισμό στα πέρατα της γης και μας γέμισαν υπερηφάνεια για τα κατορθώματά τους, ήρθε η ώρα των αναγνωστών της Πατρίς Σπορ και του patrisnews.com να αναδείξουν με την ψήφο τους, τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς που μας πέρασε στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, συλλογή στατιστικών και την εν γένει παρουσία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Ηλείας το 2017 (β’ μισό της περσινής περιόδου και α’ μισό της φετινής) η λίστα με τους κορυφαίους βρίσκεται από σήμερα στον «αέρα» τους patrisnews.com και περιμένει όλους εσάς να αναδείξετε την κορυφαία ενδεκάδα, τους καλύτερους σε κάθε θέση, το μεγαλύτερο ταλέντο, τον κορυφαίο προπονητή και τον καλύτερο διαιτητή.

 

 

 

 

 

Για άλλη μια χρονιά το ενδιαφέρον του κόσμου για την ψηφοφορία είναι τεράστιο και οι ψήφοι αναμένεται να ξεπεράσουν αυτούς των δύο περασμένων ετών.

Μπορείτε να ψηφίσετε ξεχωριστά τερματοφύλακα, αμυντικούς, μέσους, επιθετικούς, ταλέντο, διαιτητή και προπονητή.

Το αποκορύφωμα ασφαλώς θα είναι η ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή (MVP) όπου και σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαλέξετε τον εκλεκτό σας.

Η ψηφοφορία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και μια ημέρα πριν την εκδήλωση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της Βραδιάς των Άσσων που φέτος αναμένεται να αφήσει εποχή!

Έχετε λόγο στην ανάδειξη των κορυφαίων, έχετε λόγο στην Βραδιά των Άσσων, έχετε το λόγο μας ότι αυτή τη βραδιά θα την θυμάστε για καιρό!

Μπείτε στο vote.patrisnews.com για να ψηφίσετε.

Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει στις 24 Φεβρουαρίου – Ο αθλητισμός της Ηλείας γιορτάζει ξανά