Κόσμος

Μεγάλη Βρετανία: «Ελεύθερος» ο σατανιστής – βαμπίρ

Ακούστε το άρθρο

Ο σατανιστής μπορεί να είχε περάσει 16 χρόνια στη φυλακή, ωστόσο, φαίνεται πως δεν άλλαξε καθόλου. Ο άνδρας, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε κατηγορηθεί ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της γυναίκας του. Και όλα αυτά βέβαια ενώ ήταν πίσω από της φυλακής τα σίδερα. 

Αν και Γερμανός, ο σατανιστής έχει δείξει ιδιαίτερη αγάπη στα βρετανικά νεκροταφεία. Ο ίδιος και η σύζυγός του συνήθιζαν να κοιμούνται πάνω σε τάφους, ενώ πραγματοποιούσαν σατανιστικές τελετές στα νεκροταφεία.

Μάλιστα, εκείνος είχε φροντίσει να κάνει μυτερά τα δόντια του, ώστε να θυμίζει εμφανισιακά βρικόλακα, ενώ στη δίκη του που έγινε το 2001 είχε δηλώσει ότι η δολοφονία του φίλου του ήταν μέρος σατανιστικής τελετής.

Γιόρτασαν με το αίμα του

Ήταν το 2001 όταν ο σατανιστής σε ηλικία 26 ετών μαζί με την σύζυγο του προχώρησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ο σατανιστής  μαχαίρωσε το θύμα, έναν φούρναρη ονόματι Φρανκ Χάκερτ, 66 φόρες, πάνω σε ένα φέρετρο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως τραπεζάκι σαλονιού στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Έπειτα, το ζευγάρι γιόρτασε τον φόνο, πίνοντας το αίμα του αδικοχαμένου άντρα. 

Η γυναίκα του

Η σύζυγος του είχε καταδικαστεί σε ποινή 13 ετών και  κλείστηκε σε ψυχιατρείο μετά τη δίκη! Ο σατανιστής, δεκαπέντε χρόνια μετά είχε κατηγορηθεί ότι είχε προσλάβει έναν κακοποιό να τη δολοφονήσει. Ωστόσο, εκείνος το αρνήθηκε.

Η γυναίκα, που δεν βρίσκεται πια στο ψυχιατρείο, εξακολουθεί να δέχεται ψυχιατρική βοήθεια και έχει αλλάξει το όνομά της. 

Ο Ντάνιελ Ρούντα, 42 χρονών πια σήμερα, αποφυλακίστηκε πριν λίγες μέρες και υπάρχουν φόβοι μην επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και συνεχίσει την αρρωστημένη δράση του. 

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα