Επιχειρήσεις

Μεγάλος αριθμός νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα κι αυτή την Κυριακή

Ακούστε το άρθρο

17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις επιτυχίες στην 6η ιπποδρομία

 

 

Με εννέα κούρσες και τη συμμετοχή 71 ίππων ολοκληρώθηκε την Κυριακή, στο Markopoulo Park, η 7η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους.

Ο αριθμός των νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα ήταν μεγάλος για μία ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 1.083,13 ευρώ ο καθένας. Κερδοφόρα αποδείχτηκε και η 6η ιπποδρομία του ελληνικού προγράμματος. Δύο δελτία που παίχτηκαν στα γκισέ του Markopoulo Park και σε πρακτορείο στο Xαλάνδρι κέρδισαν από 1.808 ευρώ, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ, ενώ άλλα δύο δελτία που κατατέθηκαν στον ιππόδρομο και σε πρακτορείο της Αθήνας κέρδισαν στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ από 1.335 ευρώ.

Στην 4η ιπποδρομία, για το Τρόπαιο Έβρου, νικητής αναδείχτηκε ο τριετής καθαρόαιμος  ΑΪΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ, με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Αττίκο και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά. Ο αδερφός του νικητή του Ντέρμπι του 2017, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, είναι ιδιοκτησίας Παρασκευής Μάτσα.

Συνεχίστηκε η διασκέδαση στο Markopoulo Park

 

Πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν την Κυριακή το Markopoulo Park, όπου τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό με πολλές δραστηριότητες. Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και έφτιαξαν χειροποίητες αποκριάτικες κατασκευές στο ανανεωμένο Family Club.

Δυνατές συγκινήσεις για μία ακόμα Κυριακή στο Markopoulo Park

Όλη η επικαιρότητα