Αθλητισμός

Μεγάλος τελικός Ναδάλ-Φέντερερ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος τελικός που περίμεναν όλοι οι φίλοι του τένις είναι πραγματικότητα. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 10:30 το πρωί, θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ, στον μεγαλύτερο ίσως τελικό στην ιστορία του τουρνουά.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει μεγάλο πλήθος  στοιχηματικών επιλογών για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση. Εκτός από το νικητή του τελικού οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη συνολική διάρκεια του αγώνα, στα σετ με χάντικαπ, στα under/over σετ αγώνα, στο σύνολο διπλών σφαλμάτων, στο σύνολο και ακριβές σκορ σετ στο παιχνίδι, στα under/over games αγώνα, στο τελικό αποτέλεσμα με πλεονέκτημα, στον νικητή του 1ου, του 2ου σετ και του 3ου σετ, στα under/over games του 1ου σετ και των 2 φιναλίστ, στα ακριβή σκορ και στα σύνολα games του 1ου και του 2ου σετ, στο σύνολο των tie breaks και των άσσων στον αγώνα, καθώς και σε πολλές άλλες επιλογές.

Οι δύο σπουδαίοι τενίστες θα συναντηθούν σε τελικό τουρνουά γκραν-σλαμ μετά από περίπου 6 χρόνια. Ο Ναδάλ έχει το προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 23 νίκες έναντι 11 του Φέντερερ, ενώ προηγείται με 6-2 σε τελικούς γκραν-σλαμ. Τελευταία φορά που ο Φέντερερ πανηγύρισε σε τελικό απέναντι στον Ναδάλ ήταν το 2007 στο τουρνουά του Γουίμπλεντον.  Ο Ναδάλ κέρδισε το Όπεν της Αυστραλίας το 2009, ενώ ο Φέντερερ στη Μελβούρνη έχει πανηγυρίσει 4 τίτλους, το 2004, το 2006, το 2007 και το 2010.

Όλη η επικαιρότητα