Lifestyle

Meghan Markle: Η πρώτη Αφροαμερικανίδα πριγκίπισσα της Αγγλίας

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τεχνικά η 36χρονη πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Suits να μην γίνει πριγκίπισσα μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι (ούτε η Κέιτ Μίντλετον είναι ‘τεχνικά’ τέτοια, παρά μόνο μια ‘ταπεινή’ δούκισσα) αλλά ως τέτοια την αντιλαμβάνεται το βρετανικό κοινό.

Another #BTS from my cover shoot for @lifestylemag #NYC #photoshoot ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle) στις

Καθώς επίσης και τα περιοδικά, όπως το Vanity Fair, που δεν χορταίνουν να στολίζουν τα εξώφυλλα τους με την -ομολογουμένως υπέροχη- φάτσα της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταυτόχρονη παρουσία των δυο τους, Meghan και Kate, στην ίδια γαλαζοαίματη ‘οικογένεια’, πέρα από το ότι κάνει τις συνεχείς συγκρίσεις της μιας με της άλλης κάτι νομοτελειακό -και μακροπρόθεσμα διαβρωτικό-, ανεβάζει πολύ ψηλά τον δείκτη φωτογένειας της βασιλικής οικογένειας.

Για να μην το χοντρύνω και σου πω ότι πλέον η Αγγλική βασιλική οικογένεια ανταγωνίζεται χαλαρά το cast του The Royals, της σαπουνόπερας δηλαδή (με την Liz Hurley ως βασίλισσα) που ασχολείται με μια μοντέρνα εκδοχή της ίδιας οικογένειας.

Το μόνο άμεσο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι, όταν αποφασιστεί να γυριστεί τηλε-ταινία σχετικά με τη ζωή της Meghan, θα είναι ελαφρώς πιο δύσκολο να βρουν κάποια να την υποδυθεί σε σχέση με την Kate (που την έπαιξε η Camilla Luddington του Grey’s Anatomy).

Μια ζωή που ήταν σαφώς λιγότερο προνομιούχα από την αντίστοιχη της Middleton αφού η Meghan, η πρώτη Αμερικανίδα που θα μπει στη Αγγλική βασιλική οικογένεια εδώ και 81 χρόνια (από την Wallis Simpson που έκανε τον King Edward IIΙ να αποκηρύξει το θρόνο του), μεγάλωσε στα γκέτο του Los Angeles μαζί με την μητέρα της (σ.σ. ο μπαμπάς ήταν λευκός και σχετικά απών).

Εντάξει, μην φανταστείς ότι ήταν μέλος συμμορίας. Η Αφροαμερικανίδα μητέρα της φρόντισε όντως να την στείλει σε καλά σχολεία (καθολικά και θηλέων). Κάτι που βοήθησε ώστε να γίνει το πρώτο μέλος της οικογένειας της που αποφοίτησε από το κολέγιο ( Northwestern University) με πτυχίο θεατρολογίας και διεθνών σχέσεων.

https://youtu.be/i8QGFHd59M8?t=7

Αν και στα μάτια μας, παρά το γεγονός ότι μας βάζει στον ‘κόπο’ να ανανεώσουμε το άρθρο μας για τις πιο φωτιά και λάβρα πριγκίπισες του πλανήτη, βάζοντας της -βεβαίως, βεβαίως- στην 1η θέση, όλο αυτό είναι σουπερ θετικό.

Ότι δηλαδή η μέλλουσα συμπεθερά της βασίλισσας της Αγγλίας είναι μια Αφροαμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια και δασκάλα της yoga με dreadlocks που συνεχίζει να μένει σε μια γειτονιά γεμάτη εγκληματικότητα.

Πηγή: oneman.gr

Όλη η επικαιρότητα