Life

Μένεις σε μικρό σπίτι; Να το πώς θα το φτιάξεις για να δείχνει μεγαλύτερο!

Ακούστε το άρθρο

Έχεις μικρό σπίτι και θέλεις να κάνεις μία αλλαγή ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο; Σίγουρα δεν υπάρχει το μαγικό ραβδάκι για να αυξήσει τα τετραγωνικά, ωστόσο μπορείς να το καταφέρεις με τα παρακάτω 3 τρικ που προτείνουν διάσημοι διακοσμητές.

  • Αν έχεις σκούρους τοίχους ή έπιπλα, ήρθε η ώρα της αλλαγής.Τα σκούρα χρώματα, μειώνουν το χώρο. Πάρε πινέλο και άρχισε να βάφεις! Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να το κάνεις. Θα δεις πόσο μεγαλύτερο θα φαίνεται μετά.
  • Κρέμασε έναν καθρέφτη απέναντι από ένα παράθυρο και σώθηκες.Είναι το πιο διαδεδομένο τρικ το οποίο θα κάνει το σπίτι σου να φαίνεται πολύ μεγάλο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Όταν μιλάμε για καθρέφτες δεν εννοούμε να μετατρέψεις το δωμάτιό σου σε αίθουσα μπαλέτου. Οι καθρέφτες δεν διπλασσιάζουν μόνο το μέγεθος ενός δωματίου αλλά αντικατοπτρίζουν το φως προσθέτοντας τελικά επιπλέον χώρο.
  • Ξεφορτώσου τα περιττά έπιπλα ή ακόμη και τις στοίβες περιοδικών στη γωνία του σαλονιού σου και αν δε θες να τα πετάξεις υπάρχουν ειδικά αποθηκευτικά κουτιά.

Όλη η επικαιρότητα