Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μένουν από βενζίνη στον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα-Παραδείσια!

Ακούστε το άρθρο

Τα περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Καλαμάτας και Παραδεισίων… μένουν από βενζίνη. Μάλιστα, μέσα σε μία μόνο μέρα μπορεί να σημειωθούν και 5 ή 6 τέτοια περιστατικά.

Η Εxpress Service έχει σύμβαση με τον «Μορέα», προκειμένου να μεταφέρει τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στην πιο κοντινή έξοδο. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρείας Κώστα Κούβελα, η πλειονότητα των οχημάτων που ακινητοποιούνται έχουν μείνει από βενζίνη.

Ο ίδιος εκτιμά πως «μάλλον οι οδηγοί δεν υπολογίζουν σωστά την απόσταση μέχρι το επόμενο βενζινάδικο». Φυσικά, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για συνέπεια της οικονομικής κρίσης και της αυξημένης τιμής της βενζίνης, που δεν επιτρέπει… φουλάρισμα του ρεζερβουάρ.

Ο κ.Κούβελας εξηγεί πως η εταιρεία του ανεφοδιάζει συχνά με καύσιμα οχήματα που μένουν στον αυτοκινητόδρομο, ενώ μέσα σε μια μέρα έχει χρειαστεί να επέμβει και σε 5-6 ανάλογες περιπτώσεις.


Επισημαίνει πάντως επ\’ ευκαιρία την ασφάλεια του αυτοκινητόδρομου, τονίζοντας την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας «Μορέας» σε κάθε περίπτωση ανάγκης.

Οσον αφορά τον δρόμο Παραδεισια-Τακώνα, o Eυρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν επικύρωσε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ύψους 39,8 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης για την ανακατασκευή τμημάτων της Εθνικής Οδού Τριπόλεως-Καλαμάτας, ειδικότερα δε του τμήματος Παραδείσια – Τσακώνα. (σχετικό ρεπορτάζ)

Το έργο αφορά την ανακατασκευή του τμήματος Παραδείσια-Τσακώνα (10,2 χλμ.) της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας, που παραδόθηκε πρόσφατα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα