Lifestyle Viral

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε Loquita Challenge και «έριξε» το Instagram – Απίθανο βίντεο

Ακούστε το άρθρο

Ήταν τέλη Ιουλίου όταν ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόκληση της Ελένης Φουρέιρα και με τη σειρά του προκάλεσε την κολλητή του, Μαίρη Συνατσάκη. Τετάρτη 7 Αυγούστου, η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber επιτέλους μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτό που περιμέναμε όλοι! Η Μαίρη χόρεψε το Loquita της Φουρέιρα και «έριξε» το Instagram. Η νέα μεγάλη επιτυχία της εκρηκτικής τραγουδίστριας, στην οποία συνεργάζεται με τον Claydee, έχει γίνει η viral μανία των ημερών, με πολλούς θαυμαστές της, αλλά και celebrities, να κάνουν loquita challenge ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία!

Η σειρά της Μαίρης ήρθε και στις 14:00 ακριβώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Loquita Challenge της! Η επιτυχημένη youtuber ήταν ξεκαρδιστική, γυρίζοντας ένα άκρως πρωτότυπο βίντεο και χορεύοντας ξέφρενα το viral τραγούδι… σε όλες τις γωνιές του σπιτιού της!

Φυσικά κάτω από την ανάρτηση της Μαίρης έκανε σχόλιο και η… Φουρέιρα! Η εκρηκτική καλλιτέχνιδα και ερμηνεύτρια του Loquita, έγραψε χαρακτηριστικά: «Τσιρίζω! Είσαι θεά!».

Όλη η επικαιρότητα