Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Ο μεγάλος τους έρωτας και η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους

Ακούστε το άρθρο

Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι μαζί και περνούν υπέροχα! Ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σκέφτεται προς το παρόν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μένοντας κάτω από την ίδια στέγη. Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύονται στον στενό κύκλο τους, όταν οι φίλοι τους ρωτούν για τις προοπτικές της σχέσης τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News. Η σχέση αυτή κρατά μόλις έξι μήνες, οπότε και θεωρούν ότι είναι νωρίς για οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση.

«Θέλουν να χαρούν τον έρωτά τους και δεν βιάζονται για τίποτα», εξηγεί στην εφημερίδα στενός φίλος του ζευγαριού. Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει τις ανέσεις του προσωπικού χώρου της και ο Αιμιλιανός Σταματάκης του αντίστοιχου δικού του. Όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, περνούν κάποια από τα βράδια τους ο ένας στο σπίτι του άλλου, ειδικά τις καθημερινές που οι υποχρεώσεις τους είναι πιεστικές και δεν τους επιτρέπουν να βρεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορεί μέχρι πρότινος τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο ταλαντούχος ηθοποιός να αρνούνταν πεισματικά να αναφερθούν δημοσίως στη σχέση τους, ωστόσο αυτό πριν λίγες μέρες… άλλαξε! Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να χαρίσει ένα κοινό τρυφερό ενσταντανέ στους διαδικτυακούς της φίλους. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από μία λεζάντα γεμάτη νόημα, μια μικρή ερωτική εξομολόγηση στον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Η Μαίρη και ο Αιμιλιανός ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και δεν θέλουν πλέον να το κρατούν μυστικό! Οι δυο τους βάζουν τους δικούς τους κανόνες στη σχέση τους και παρά το γεγονός ότι δεν μένουν ακόμη μαζί, προσπαθούν να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αγκαλιά σχεδόν κάθε μέρα.

via

Όλη η επικαιρότητα