Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Τα μακροβούτια από το σκάφος και οι διακοπές με το αγόρι και τους φίλους της

Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη κολυμπά στη θάλασσα σαν γοργόνα και εντυπωσιάζει. Η γνωστή παρουσιάστρια αυτό το καλοκαίρι κάνει tour στα ελληνικά νησιά με σκάφος έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη και τους καλούς της φίλους, Νίκο Μουτσινά και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όλοι μαζί έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά και περνούν υπέροχα.

Ως λάτρης των social media, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης μας έδειξε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το μακροβούτι που έκανε στη θάλασσα από σκάφος.

Η παρουσιάστρια και youtuber κολυμπά σαν γοργόνα εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Στην ανάρτησή της σημειώνει: «Το κεφάλι μου κάτω από το νερό αλλά αναπνέω καλά…».

Η γνωστή παρουσιάστρια και η παρέα της σχεδίαζε καινό αυτές τις έξι μέρες διακοπών με το σκάφος και τώρα που έγιναν  πραγματικότητα είναι στα καλύτερά της. Η Μαίρη, μάλιστα, δεν σταματά τις βουτιές και τα παιχνίδια της στα γαλανά νερά, αλλά και τις περιπέτειες.

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο πανέτοιμη και εξοπλισμένη για να βουτήξω στην περιπέτεια, αλλά βασικά να πλατσουρίσω για δέκα συνεχόμενα λεπτά και να βγω πάλι, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάη και  ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία από τις μαγικές στιγμές  της.

via

Όλη η επικαιρότητα