Αθλητισμός Αχαϊα

Μεσογειακοί Αγώνες: Άμεσα συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή με την ανάληψη των καθηκόντων της

Ακούστε το άρθρο

Σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών από τον διορισμό της και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της συνεδρίαση, η οποία ήταν πολύωρη. Την Παρασκευή, μάλιστα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να φέρει σε πέρας μια σειρά από θέματα που εκκρεμούν.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Παπαδημάτος απευθυνόμενος στα υπόλοιπα μέλη, τους κάλεσε να δουλέψουν όλοι σκληρά και έστειλε αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της διεξαγωγής των Αγώνων, λέγοντας: «Αυτό που προέχει είναι να έχουμε επιτυχημένους Αγώνες και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε. Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας και θα τη φέρουμε με επιτυχία».

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση  της Οργανωτικής Επιτροπής εξετάστηκαν και προχώρησαν θέματα που αναμένεται να επιταχύνουν την προετοιμασία των Μεσογειακών Αγώνων. Η επόμενη συνεδρίαση θα διεξαχθεί μεθαύριο Παρασκευή και πλέον η Επιτροπή θα συνεδριάζει ανά διήμερο.

Όλη η επικαιρότητα