Αποδράσεις

Μετέωρα και Δελφοί: Πολυτελή tour σε απαράμιλλης ομορφιάς προορισμούς

Ακούστε το άρθρο

Μην χάσετε αυτές τις δύο υπέροχες εκδρομές, οι οποίες θα σας συνεπάρουν! Τα Μετέωρα και οι Δελφοί είναι τοποθεσίες, οι οποίες θα σας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα, κρύβοντας ιστορία και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Στο Meteora Full Day Tour by Train θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα μυστικιστικά, συναρπαστικά και επιβλητικά μοναστήρια των Μετεώρων που χτίστηκαν πάνω στους επιβλητικούς πέτρινους πυλώνες. Η φυσική ομορφιά των βράχων θα σας δελεάσει, μαζί με την ησυχία του μοναστηριού στις κορυφές τους. Ήδη από τις φωτογραφίες θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το μέρος. Όσο πλησιάζετε προς τους βράχους θα μείνετε άφωνοι με το πόσο ενεργειακό είναι το μέρος.

Αυτή η τοποθεσία έχει κηρυχθεί μνημείο της παγκόσμιας ομορφιάς της UNESCO. O οδηγός σας θα είναι αγγλόφωνος. Μπορείτε να προσαρμόσετε το δρομολόγιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Delphi One Day Trip from Athens

Άλλη μία μονοήμερη εκδρομή που περνάει μέσα από ελατόφυτες περιοχές, με την φύση να είναι στα καλύτερά της, όποια εποχή κι αν επιλέξετε να κάνετε το tour στους Δελφούς. Το τοπίο συνθέτει μία απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Ο Ναός του Απόλλωνα είναι το σημαντικότερο μνημείο στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όπου στο εσωτερικό του παλαιότερα ήραν διακοσμημένο με αγάλματα και αφιερώματα προς τον θεό. Σύμφωνα με σύγχρονους μελετητές η Πυθία αναμασούσε φύλλα δάφνης και ανέπνεε τις αναθυμιάσεις βοτάνων. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό δείγμα δωρικού ρυθμού με 6 κίονες. Έπειτα η επίσκεψη στο Ιερό της Αθηνάς Προναίας, επιβάλλεται.

Δείτε από το επίσημο site του Βlue Travelista όλα όσα σας ενδιαφέρουν για τις εκδρομές στα Μετέωρα και τους Δελφούς. Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο εκδρομής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το προσωπικό!

Όλη η επικαιρότητα