Ηλεία Μουσική

Μια Αμαλιαδίτισσα στο Colour Day Festival! (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

«Χρώμα» Αμαλιάδας είχε το φετινό Colour Day Festival, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Η νεαρή φοιτήτρια από την Αμαλιάδα, η δική μας Αθανασία Μπουτζαρέλη ή SiaBou, συμμετείχε ως DJ  στην διοργάνωση και κατάφερε να απογειώσει τη νεολαία που είχε κατακλύσει το ΟΑΚΑ, δίνοντας τον δικό της ρυθμό στο Φεστιβάλ.

Το Colour Day Festival είναι η μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων στην Ελλάδα, το οποίο και φέτος, με ‘πρωταγωνιστές’ την διάθεση, τον χορό, το χρώμα και την μουσική, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά το γεγονός ότι κατά την διάρκειά του δεν έλειψαν και οι σποραδικές καλοκαιρινές μπόρες!

Μεγάλα ονόματα

Και φέτος συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπο, οι Onirama, οι Otherview και πολλοί άλλοι, ενώ ξεχώρισαν και αυτή τη χρονιά τα εκρηκτικά DJ Sets από τους κορυφαίους του είδους, όπως ο Dino MFU, Xenia Ghali, Housetwins, Bang la Decks και άλλοι. Και όλα αυτά, με παρουσιαστή τον ξεχωριστό Πάνο Μουζουράκη.

Ανάμεσα στα τόσα σπουδαία ονόματα, ξεχώρισε λοιπόν και η Αμαλιαδίτισσα Αθανασία Μπουτζαρέλη η SiaBou, η οποία άνοιξε το Φεστιβάλ στις 3 το μεσημέρι με ένα δυναμικό DJ Set  που έθεσε βάσεις για μια ανάλογη συνέχεια.

Όνειρο ζωής!

Η Αθανασία κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της με την βοήθεια της σχολής για DJs, το DJ Survival, όπου είναι ο πληρέστερος οδηγός για νεαρούς DJs και παραγωγούς που είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά για να επιτύχουν στον χώρο της μουσικής.

Η ίδια μίλησε για την προσπάθεια που κάνει και την εμπειρία της στην ‘Π’ και όπως όλα δείχνουν, η συνέχεια για την ίδια θα είναι δυναμική:

«Στη σχολή του  DJ Survival  και δίπλα στον  Dino MFU έμαθα πολλά πράγματα για τοDJing που τόσο αγαπάω. Γνώρισα νέα είδη μουσικής, βελτίωσα την τεχνική μου, έμαθα πως να φέρομαι πιο επαγγελματικά, να χρησιμοποιώ σωστά για την δουλειά μου τα social media και το σημαντικότερο να είμαι έτοιμη να ‘’αρπάξω’’ την κάθε ευκαιρία. Επίσης, επισκέφθηκα πολλά νέα μέρη και clubs ορόσημα για την Dance μουσική. Επιπλέον, στη σχόλη έκανα πολλές παρέες και γνωρίστηκα με άτομα που έχουν την ίδια αγάπη με εμένα και ανταλλάξαμε πολλές απόψεις πάνω στη μουσική και βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον. ‘Όλο αυτό σε συνδυασμό με την αγάπη και το πάθος μου για την ηλεκτρονική μουσική με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου και να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Φεστιβάλ, κάνοντας έτσι περήφανο τον δάσκαλό μου και εκπροσωπώντας όπως πρέπει την σχολή μου».

Η Αθανασία, θέλησε επίσης να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς της και τους φίλους της που τη στηρίζουν επί σειρά ετών σε αυτή την προσπάθεια και είναι πάντα δίπλα τους και φυσικά η ίδια δεν έκρυψε την χαρά της που τους είδε δίπλα της στο Φεστιβάλ. Και φυσικά, έχει να πει ευχαριστώ και στην διοργάνωση του Φεστιβάλ και όλο τον κόσμο που ήταν εκεί και με τα μηνύματά του της δίνει τεράστια δύναμη να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Είναι σίγουρο ότι η Αθανασία και το θέλει και μπορεί, κατά συνέπεια θα δούμε πολλά στο μέλλον από αυτήν…

Όλη η επικαιρότητα