Αθλητισμός

Μια γροθιά για τον Κόροιβο! – -Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τον Ερυθρό Σταυρό (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

“Κοροιβάρα ολέ”, μια φωνή, μια γροθιά οι φίλοι, η διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό teamμ, για την ομάδα της Αμαλιάδας, της Ήλιδας, της Ηλείας, που έχει κάνει έναν ολόκληρο νομό να πετάει στα ουράνια για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Αυτή την επιτυχία, αυτό το όνειρο, θέλησαν να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο οι ‘KOROIVIANS’, οι φίλοι της ομάδας, οι άνθρωποι όλων των ηλικιών που είναι στο πλευρό της ομάδας σε κάθε αγώνα, με κάθε τρόπο, που δίνουν τον ρυθμό και βρίσκονται εκεί στα εύκολα και τα δύσκολα.

Η εκδήλωση που διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας τα είχε όλα… γέλιο, συγκίνηση, λόγια, μουσική και φυσικά… παλμό!

Μοναδικές στιγμές

Ήταν μια εκδήλωση προκειμένου να προβληθεί το βίντεο που ετοίμασαν οι  ‘KOROIVIANS’, γι’ αυτή την σπουδαία και μεγάλη διαδρομή. Και μπορεί η ομάδα να προερχόταν από μια ήττα, αυτό ωστόσο δεν επηρέασε καθόλου αφού οι φίλοι του Κοροίβου έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα γίνονται ακόμη πιο δυνατοί.

Το βίντεο, το οποίο επιμελήθηκαν με πολύ μεράκι και αγάπη η Μαρία Δημητρακοπούλου, η Δήμητρα Κοσμοπούλου και η Ελένη Πραντάλου τα είχε όλα. Συνεντεύξεις, φάσεις από αγώνες από την πρώτη χρονιά στην Α1’ μέχρι και σήμερα, παίκτες, προπονητικό team, παράγοντες, κόσμο, μεγάλες ομάδες, μεγάλους παίκτες που έχει την τύχη πλέον η Ηλεία, χάρη στον Κόροιβο, να τους βλέπει από κοντά, ξεχωριστές στιγμές, πανηγυρισμούς, αγκαλιές, εύκολες και δύσκολες στιγμές, όλα όσα συνθέτουν αυτή την ομάδα. Και φυσικά, εκεί και ο άνθρωπος που είχε αφιερώσει την ζωή του στον Κόροιβο, που δεν ξεχνά ποτέ η ομάδα, που αν και ‘απών’ θα είναι πάντα παρόντας, να εμπνέει και να καθοδηγεί από εκεί ψηλά… ο Ηλίας Θλιβερός.

Από την αίθουσα δεν έλειψε η συγκίνηση όση ώρα προβαλλόταν το βίντεο, κάποιοι δάκρυσαν, γιατί πραγματικά η πορεία αυτής της ομάδας, αυτής της μικρής αλλά τόσο μεγάλης ομάδας σε κάνει να δακρύζεις.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο
Όλοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση
Οι παίκτες της ομάδας Ανδρέας Μπεκρής, Διονύσης Σκουλίδας και Γιάννης Σαχπατζίδης ήταν περιστοιχισμένοι από τους μικρούς τους φίλους
Και κασκόλ για την ομάδα

Τα μηνύματα

Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους των ‘KOROIVIANS’ ο Πάνος Κινινής, ο οποίος αναφέρθηκε στο εγχείρημα, την προσπάθεια που γίνεται και τους στόχους και κάλεσε όσους δεν είναι μέλη να γίνουν και να στηρίξουν αυτή την τεράστια προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστος Λαγός στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε περήφανος που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ηγείται αυτής της τιτάνιας προσπάθειας. «Είμαστε εδώ ενωμένοι, αγαπημένοι και πάντα στο τέλος το φως είναι αυτό που κερδίζει το σκοτάδι» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας την φράση που λέει πάντα: «Κόροιβος στα εύκολα και Κοροιβάρα στα δύσκολα» και κάλεσε με την σειρά του όσους δεν είναι να γίνουν φίλοι των ‘KOROIVIANS’.

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας μίλησε ο Αμαλιαδίτης Ανδρέας Μπεκρής, ο οποίος τόνισε ότι ο Κόροιβος λειτουργεί σαν οικογένεια και ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των παικτών για την στήριξη.

Ο κόουτς Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε ευτυχισμένος που ήρθε και χει στην Αμαλιάδα, χαρακτήρισε αξιέπαινη την προσπάθεια που γίνεται για να στηριχθεί η ομάδα ‘με λίγα εφόδια αλλά με μεγάλη καρδιά’ όπως είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης και ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Κωσταριάς.

Οι ‘KOROIVIANS’ προχώρησαν και σε μία σημαντική πρωτοβουλία, καθώς προχώρησαν στην συγκέντρωση τροφίμων τα οποία και προσέφεραν στο περιφερειακό τμήμα Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη. Η πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Μαρία Χριστοφόρου ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία, ανέφερε ότι το τμήμα στηρίζει 170 οικογένειες και ευχήθηκε να συνεχίσει ο Κόροιβος να κάνει περήφανους τους Ηλείους.

Την εκδήλωση παρουσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο εκ μέρους των ‘KOROIVIANS’ο Τάκης Πανουτσόπουλος, ο οποίος στο τέλος ξεσήκωσε το κοινό με τα συνθήματά του.

Όλη η επικαιρότητα