Ποδόσφαιρο

Μια Πυργιώτισσα… στ’ αστέρια – Στο Τσάμπιονς Λίγκ η Εύα Καπαρέλη

Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έκανε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού η Εύα Καπαρέλη, που από τα γήπεδα της Β’ Εθνικής και τον Πανηλειακό πήρε μεταγραφή για τις Ελπίδες που πέρυσι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της Α’ Εθνικής και πήραν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Η ομάδα της Καρδίτσας μάλιστα συμμετείχε από 7 έως 13 Αυγούστου στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (στον 7ο Όμιλο) που διεξήχθησαν στη Λετονία  και η Πυργιώτισσα μεσοεπιθετικός  πήρε το βάπτισμα του πυρός σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μπαίνοντας ως αλλαγή στο 63’ στο εναρκτήριο ματς με την Κάζιγκουρτ από το Καζακστάν στο οποίο η ομάδα της αν και προηγήθηκε γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1.

Η Καπαρέλη αγωνίστηκε και κόντρα στην ιστορική Αούστρια Βιέννης αφού πέρασε στον αγώνα στο 53΄ με τις Ελπίδες να κερδίζουν με 3-1 αλλά και στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου με αντίπαλο τη Ρίγα Λετονίας μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Σε αυτό τον αγώνα  κρίθηκε η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει 2-1 με ανατροπή και να τερματίζει δεύτερη στον όμιλό της (πίσω από την Κάζιγκουρτ) με δύο νίκες και μια ήττα, αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για τους «32», καθώς προκρίνονταν η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο (10 όμιλοι) και οι δύο καλύτερες δεύτερες.

Όπως και να ’χει πάντως για την ταλαντούχα πρώην αθλήτρια του Πανηλειακού η πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ μόλις στα 21 της χρόνια αποτελεί μια πολύ σπουδαία εμπειρία και έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να ζήσει και άλλες τέτοιες ανάλογες στιγμές.

Όλη η επικαιρότητα