Ηλεία

Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Ηλίας «ΗΛΙΣ»

Ακούστε το άρθρο

Τα τραγούδια των παιδιών «ζέσταναν» το παγωμένο βράδυ της Δευτέρας, στην εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και ΑμεΑ Ν. Ηλείας «Ήλις».

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ήταν εκεί, συνεπείς στο ραντεβού τους, αφού ο στολισμός του δέντρου έχει γίνει πια θεσμός και το περούν με αγωνία και λαχτάρα όλα τα παιδιά. Στο καλωσόρισμά της, η πρόεδρος Αγαθή Ρηγοπούλου ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που με την παρουσία τους στηρίζουν τη τις δράσεις και ενθαρρύνουν τα μέλη να συνεχίσουν και να προσπαθούν για το καλύτερο.

Τον μουσικό λόγο πήραν τα παιδιά – μέλη του Συλλόγου, που ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα οποία ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και κάλαντα, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και της Διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ κας Πετρόγιαννη, με τη συνοδεία, στο πιάνο και στο σαξόφωνο των εκπαιδευτικών Μαρίας Παπιδά και Βαγγέλη Χαρίτου αντίστοιχα.

Κι αφού όλοι μπήκαν στο «πνεύμα» των Χριστουγέννων, τα παιδιά στόλισαν το δέντρο του Συλλόγου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δώρα σε όλα τα παιδιά και γλυκά κεράσματα σε όλους, που είχαν ετοιμάσει οι μητέρες τους και μέλη του Συλλόγου. Κι αφού αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες δράσεις, που θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις «ανατείλει» το 2019.

Όλη η επικαιρότητα