Πολιτική

Μιχ. Κατρίνης: «Όλοι την Κυριακή στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά, στις 7μμ. στο κτήριο της νομαρχίας»

Ακούστε το άρθρο

Οι πολίτες της δημοκρατικής Ηλείας δίνουν το παρών την Κυριακή το βράδυ στην ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφης Γεννηματά στο συνεδριακό της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο. Ενώνουν τη φωνή τους για να υποστηρίξουν τις μεγάλες πρωτοβουλίες του Κινήματος Αλλαγής και της προέδρου του, που πρωτοστατούν στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και των συμφερόντων των πολιτών.

Οι προοδευτικοί πολίτες της Ηλείας, ενώνουν τη φωνή τους για να υποστηρίξουν τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες – με προτάσεις νόμου και τροπολογίες – που αναλαμβάνει το Κίνημα Αλλαγής, για την στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού, που είναι το μείζον εθνικό μας ζήτημα, για την αποκατάσταση των αδικιών της κρίσης απέναντι στους συνταξιούχους μέσω της κανονικής επαναφοράς της 13ης σύνταξης, για την προστασία των αδύναμων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας.

Σε μια περίοδο που το Κίνημα Αλλαγής έχει μεταφέρει με τις πρωτοβουλίες του πολύ ψηλά στην πολιτική ατζέντα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και το ζήτημα της κατασκευής του έργου «Πάτρα-Πύργος», αυτήν ακριβώς την περίοδο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επιλέγει να επισκεφθεί την περιοχή μας για να στηρίξει τα ζωτικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Όλη η επικαιρότητα