Γ Εθνική

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Όλο το μερίδιο της επιτυχίας ανήκει σε παίκτες και διοίκηση!»

Ακούστε το άρθρο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη επί του Τσιλιβή που φέρνει τον ΠΑΟ Βάρδας «αγκαλιά» με την παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τους Ζακυνθινούς, ο προπονητής των πράσινων, Μίκι Τσίρκοβιτς (φωτο).

Ο Σέρβος τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του και την διοίκηση του συλλόγου ενώ πρόσθεσε πως η επιτυχία ανήκει σε αυτούς και όχι στον ίδιο. Παράλληλα, μίλησε με ιδιαιτέρα κολακευτικά λόγια και για το Τσιλιβή υποστηρίζοντας ότι μετά τον Αστέρα Βλαχιώτη, είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το «Γρ. Καλάκος».

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Παρά το γεγονός ότι τον πρώτο γύρο ήμουν στη Σπάρτη και τώρα στην Βάρδα, δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά το Τσιλιβή και είχα απορία πως αυτή η ομάδα είναι τόσο ψηλά! Τελικά στη ζωή και ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα τυχαίο και μετά το Βλαχιώτη, το Τσιλιβή είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει. Μια ομάδα με απίστευτη ταχύτητα, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που ήταν μια ταχύτητα πάνω από μας όμως οι δικοί μας οι ποδοσφαιριστές για ακόμα μία φορά σεβάστηκαν τις εντολές που τους δώσαμε, βγάλανε προσωπικότητα και δεν είναι πλέον μόνο δικοί μου μάγκες, είναι γνήσια και σεμνά παιδιά και αυτή η ομάδα είναι του Άκη και του Κώστα Παλούμπη που την έχουν στήσει καθώς και των υπολοίπων που τρέχουν και πληρώνουν. Εγώ είμαι απλά εργάτης εδώ μαζί με τον Τάκη τον Μαντά. Την ατάκα ‘’οι παίκτες μου είναι μάγκες’’ πλέον την χρησιμοποιούν πολλοί προπονητές και καλά κάνουν, εγώ όμως ξέρω ότι σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) κέρδισε μια ομάδα με ταλέντο και προσωπικότητα και χαίρομαι πάρα πολύ που παρά τα προβλήματα που είχαμε όπως την απουσία του Λιόση που δεν έχουμε την πολυτέλεια να την αντικαταστήσουμε ή τον Βαζ που ήρθε από την Γαλλία στις 3 παρά τέταρτο και σκόραρε, νικήσαμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο και αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς και στην διοίκηση. Εγώ δεν έχω κανένα μερίδιο σε αυτήν επιτυχία».

Όλη η επικαιρότητα