Γ Εθνική

Μίκι Τσίρκοβιτς (Προπονητής ΠΑΟΒ): «Στα επόμενα τέσσερα ματς θα κριθούν οι στόχοι μας»

Ακούστε το άρθρο

Πιστεύω ότι θα παλέψει ο Πανηλειακός και ο Αστέρας Βλαχιώτη θα είναι ο πρωταθλητής του ομίλου»!

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε το κρίσιμο ματς με τον Πανγυθεατικό την περασμένη Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» κάνοντας ένα ακόμα βήμα παραμονής  στον 7ο όμιλο, συνεχίζοντας φυσικά  να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Ο Σερβοέλληνας όμως προπονητής του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς, δεν εφησυχάζεται και μιλώντας σήμερα στην «Πατρίς – Σπορ» τονίζει πως τα τέσσερα ματς που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα κρίνουν τους στόχους της ομάδας για φέτος!

κ. Τσίρκοβιτς πως είδατε το ματς με το Γύθειο?

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές μου! Εγώ πιστεύω στα παιδιά που πρέπει να πάρουν παράδειγμα από μένα, που έχω περάσει μια δοκιμασία και το ίδιο κάνουν και αυτοί τώρα,  καθώς παλεύουν για τη σωτηρία του ΠΑΟ Βάρδας. Προς το παρών είμαστε  καλά, και με ανεβασμένη ψυχολογία! Όμως δεν αξίζει η ομάδα με τους παίκτες που έχει να παίζει για την σωτηρία, αλλά θα μιλήσω στο τέλος, όταν πρέπει να μιλήσω. Χαίρομαι που είμαι σε ένα περιβάλλον με φίλους και εισπράττω αυτό που εισπράττω σαν Τσίρκοβιτς. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια».

Ποια η συνέχεια για τον ΠΑΟΒ?

 

«Η συνέχεια σίγουρα είναι δύσκολη για την ομάδα μου, καθως την ερχόμενη Κυριακή στο Αργος κοντρα στον ιστορικό Παναργειακόμ εχουμε να δωσουμε το συσκολότερο εως τωρα ματς της χρονιάς! Καθως οι γηπεδούχοι εχουν πλέον υποβιβαστείμ δεν θα εχουν αγχος παίζοντας ελευθεραμ σε αντίθεση με εμάς που θελουμε παση θυσία τη νικη και το τρίποντο! Για αυτό λεω ότι το ματς αυτό θα κρίνει πολλά σε ότι εχει να κανει με την πορεία μας, όπως βέβαια και τα δυο επόμενα που είναι στη Βάρδα με Τσιλιβί και Διαγόρα Βραχνείκων! Αν καταφέρουμε και κανουμε το 3Χ3, τοτε σογουρα θα μπορούμε να μιλάμε για την επίτευξη του ενός από τους στόχους μας, με βαση και το υπόλοιπο πρόγραμμα που εχουμε.».

Ο άλλο στόχος σας κ. Τσίρκοβιτς?

 

«Φυσικά ο άλλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, που κυνηγά πολλά χρόνια η ομάδα, και που στο τέλος, χύνει «την καρδάρα με το γάλα»! Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη μας περιμένει στην έδρας μας  ο Πανηλειακός, τον οποίο θα πρέπει να αποκλείσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε  στο κύπελλο με φόντο τον τελικό! Όμως και το ματς αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς και ο Πανηλειακός θα επιδιώξει την πρόκριση για λόγους κυρίως ψυχολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, και της προσπάθειας που θα καταβάλει!».

Αν σας ζητούσαμε μια πρόβλεψη για τον ΠΑΟΒ από τώρα?

«Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα καταφέρει να μείνει άνετα στην κατηγορία, γιατί έχει παίκτες με προσωπικότητα και από συγκυρίες βρίσκεται εδώ που βρίσκεται βαθμολογικά! Βέβαια ταμείο θα κάνουμε στο τέλος, όπως βέβαια στο τέλος θα μιλήσουμε για όλους και όλα!».

Για τις άλλες δυο Ηλειακές ομάδες τι θα λέγατε?

«Είναι γεγονός από αυτά που είδαμε στον α΄ γύρο, ειλικρινά σας λέω περίμενα καλύτερο, στον β΄ γύρο τον Πανηλειακό παρά την ανανέωση που έχει κάνει! Μάλιστα ενισχύθηκε και τον Ιανουάριο! Όμως δεν του έκατσαν κάποια αποτελέσματα!  Όμως επειδή αυτή η ομάδα έχει ιστορία και βαριά φανέλα, είναι υποχρεωμένη να παλέψει μεχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος και πιστεύω πως αυτό θα κάνει!  Αντίθετα  ο Ολυμπιακός  Ζαχάρως, έχοντας καλές  μονάδες, όπως είναι ο Φ. Σκοζάι, ο Φ. Παναγόπουλος ο Ι. Καπετανάκης, ο Τζανέτος  κ.λ.π., δεν προλαβαίνει γιατί δεν ξεκίνησε καλά , όμως στέκεται καλά σε όλα τα ματς, και σε πολλά έχει αδικηθεί από το αποτέλεσμα!».

 Κλείνοντας μια πρόβλεψη και για τον πρωταθλητή του 7ου ομίλου?

«Είναι γεγονός ότι ο Αστέρας Βλαχιώτη που ενισχύθηκε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και προπορεύεται στην βαθμολογία,  αυτή την ώρα έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ, από όλες τις άλλες καλές ομάδες στον 7ο όμιλο, όπως είναι η Σπάρτη και το Ναυπλιο! Σε ένα πρωτάθλημα με πολλές παγίδες, με τα περισσότερα ματς να κρίνονται στις  λεπτομέρειες, θεωρώ πως ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν θα «αυτοκτονήσει», και θα κόψει πρώτος το νήμα!».

Όλη η επικαιρότητα