Ψυχαγωγία

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει με δύο special επεισόδια

Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν την έναρξη της πέμπτης τηλεοπτικής χρονιάς της επιτυχημένης σειράς ”Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, ο Alpha θα προβάλλει δύο special guest επεισόδια την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:50, για να θυμηθούμε όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε με τους πρωταγωνιστές και τους αγαπημένους τους ”καλεσμένους”.

Οι guests, λοιπόν, που κατά καιρούς ”εισέβαλαν” στις ζωές των ηρώων μας και τις έκαναν άνω κάτω, είναι οι: Ελένη Γερασιμίδου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Υρώ Μανέ, Άννα Κουρή, Μένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Μυλωνάς, Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Μπαγανά, Στέλιος Ιακωβίδης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νικολέτα Βλαβιανού, Άκης Σακελλαρίου, Σάρα Γανωτή, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Τζουμάκης, Νίκος Ψαρράς και Λένα Δροσάκη.

Η κυρία Ελπινίκη θα κάνει για άλλη μια φορά ”μαύρη” τη ζωή της Μαρίνας. Ο Χρήστος θα αναστατώσει με την εμφάνισή του την Βάσω. Η ξαδέλφη του Μηνά, η Ντίνα που κάθε άλλο παρά τεθλιμμένη χήρα είναι, φέρνει σε δύσκολη θέση την Βούλα. Η αχώνευτη συνάδελφος της Βάσως, η Ρούλα, γνωστή για τις κακίες της, εισβάλει στο σπίτι των παιδιών και φέρνει μαζί της νεύρα, γκρίνια, μέχρι και χωρισμό. Η Δέσποινα φλερτάρει φανερά τον Ηλία και κάνει την Μαρίνα τρελή από ζήλια.

Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί έρχεται και η Ντόρις, η μαμά του Νικήτα, που είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα γίνει γιαγιά, αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι η μόνη. Τα βάσανά τους, όμως, δεν τελειώνουν εκεί, αφού θέλουν για μάρτυρες στον γάμο τους την Μαντώ και τον Παύλο, οι οποίοι μετά τον χωρισμό τους δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο.

Ακόμα, η Πιλάρ αναστατώνει και πάλι την Μαρίνα, η Ζηνοβία έχει ομηρικούς καβγάδες με τον γιο της Διονύση, οι γονείς του Σίμου έρχονται με σκοπό με να τους πείσουν να παντρευτούν, ο Πέρης και η Φρίντα νομίζουν ότι ο Ηλίας και η Μαρίνα τους κάλεσαν στο σπίτι τους για ”ανταλλαγή συντρόφων” και ο Αντρέας, ο μπαμπάς της Λένας της ζητά να τον φιλοξενήσουν, γιατί η μάνα της τον έδιωξε από το σπίτι, επειδή ανακάλυψε ότι τα έχει με μια Ρωσίδα.

Η αγαπημένη τηλεοπτική μουρμούρα επιστρέφει στις οθόνες μας. Τα δύο νέα ζευγάρια που θα προστεθούν στον πέμπτο κύκλο της σειράς θα είναι ο Σπύρος Τσεκούρας και η Άννα Κουτσαφτίκη και η Μαρία Χάνου με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα