Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Το ξέσπασμά της για τα χαλίκια στο σώμα του Παντελίδη

Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα ανάρτηση – ξέσπασμα έκανε η Μίνα Αρναούτη, λίγο πριν περάσει για ακόμα μία φορά την πόρτα του χειρουργείου όπως της έχουν υποδείξει οι θεράποντες γιατροί της.

Το νέο της ξέσπασμα έγινε με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία ανέφεραν ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή θανάτου του Παντελή Παντελίδη, η οικογένειά του έκανε λόγο για χαλίκια και άμμο που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα του.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, η οικογένεια προσπαθούσε να βρει πως βρέθηκαν πάνω στο άψυχο σώμα του, καθώς στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο υπήρχε μόνο γρασίδι και ο τραγουδιστής δεν είχε βγει εκτός του οχήματος παρά μόνο όταν τον απεγκλώβισαν και τον έβαλαν στο φορείο.

Ωστόσο, η Μίνα Αρναούτη δίνει την απάντησή της λέγοντας ότι και το δικό της σώμα είχε χαλίκια και άμμο. Διαβάστε τι γράφει, ενημερώνοντας για την απόφασή της να σταματήσει να μιλάει και να επικεντρωθεί στην υγεία της.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Ψαξτε την αληθεια σας α-θο-ρυ-βα !!!

Λετε 35″ !!! Αυτα τα 35″ ειναι συμπερασμα δικο σας αλλιως απο που προκυπτουν;;; Απο τα χαλικια;;; εγω ειχα χαλικια, χωματα, κλαδια και χορτα στο σωμα μου αφου ηρθα σε επαφη με το εδαφος. Ολες οι ανοιχτες πληγες μου ηταν γεματες με διαφορα απο αυτα.

Θα ειμαι υπολογος ενα χρονο τωρα γιατι βρεθηκαν χαλικια πανω του;;; ειμαστε σοβαροι;

Δηλαδη για ονομα… ο δημοσιογραφος βγαζει φωτογραφιες με τον Παντελη και καλα νεκρο στο αμαξι…δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο.. που ειπε ψεματα ο δημοσιογραφος ή που του επετρεψαν να το κανει ! Τι ανθρωποι ειστε εσεις;!

Δεν ξαναμιλαω.. εχω να δω την υγεια μου και το χειρουργειο που προκειται να κανω!! Εξαλλου εσας δεν σας ενοιαξε ποτε για μενα. Τελος…»

http://www.thetoc.gr/

Όλη η επικαιρότητα