Καιρός

Μίνι καύσωνας εν όψει με το θερμόμετρο στους 34 βαθμούς την Πέμπτη

mini_kaysonas_en_opsei_me_to_thermometro_stoys_34_vathmoys_tin_pempti.jpg
Ακούστε το άρθρο


Η Πέμπτη θα είναι η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας. Πάντως, παρά το γεγονός πως θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από τα βόρεια και προς τα κεντρικά.

Αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και μπόρες που το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα από 14 έως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 16 έως 33 με 36 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, την Πέμπτη αναμένεται αρχικά λιακάδα, με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στον Ευβοϊκό έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται συννεφιασμένος καιρός με βροχές και μπόρες κατά τόπους ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 2 με 3 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα